Tefal Pro Express Protect GV9220 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Pro Express Protect GV9220. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Pro Express Protect GV9220.

Specificaties Tefal Pro Express Protect GV9220

Merk

Tefal

Fabrikantcode

GV9220

Omschrijving van de Tefal Pro Express Protect GV9220

Met de Tefal Pro Express Protect GV9220 strijk je moeiteloos en snel al je kleding weg. Dankzij de indrukwekkende stoomdruk van 7,5 bar en een continue stoomafgifte van 135 gram per minuut, glijd je moeiteloos door een berg wasgoed heen. Maar dat is nog niet alles, want deze stoomgenerator heeft ook een krachtige stoomstoot van 550 gram per minuut, waarmee zelfs de meest hardnekkige kreukels uit stugge spijkerbroeken verdwijnen. Het handige afneembare waterreservoir maakt bijvullen tijdens het strijken een fluitje van een cent, zonder dat je de hele stoomgenerator naar de kraan hoeft te slepen. En als je even pauze neemt om een stapel wasgoed te vouwen, schakelt de Tefal Pro Express Protect GV9220 automatisch uit. Geen zorgen dus als je even wordt afgeleid, deze stoomgenerator zorgt voor jouw gemoedsrust en veiligheid. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt deze stoomgenerator ook de mogelijkheid om verticaal te stomen. Dus als je een kreukvrije jurk wilt voor je avondje uit, hang je het kledingstuk gewoon op een hanger en blaas je stoom op de stof. Zo gemakkelijk kan het zijn. Met de Tefal Pro Express Protect GV9220 is strijken een fluitje van een cent en wordt het resultaat altijd perfect.

Pluspunten
  • Met een druk van 7,5 bar vlieg je zo door die berg wasgoed heen. Je kunt de stoomgenerator gemakkelijk bijvullen tijdens gebruik, zodat je de klus niet hoeft te onderbreken. De stoomgenerator schakelt automatisch uit wanneer je hem even niet gebruikt.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om handmatig voorkeuren aan te geven vanwege de automatische instellingen. Let op: een stoomgenerator is niet geschikt voor een normale strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Pro Express Protect GV9220

Om erachter te komen of de Tefal Pro Express Protect GV9220 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pro Express Protect GV9220 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pro Express Protect GV9220 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.