Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL.

Specificaties Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

72592

Omschrijving van de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL

Met de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank haal je de perfecte combinatie in huis om jouw berg wasgoed probleemloos weg te strijken. Deze strijkplank is niet zomaar een strijkplank, het is een stevige basis speciaal ontworpen voor de Tefal Pro Express Protect GV9220 stoomgenerator. Deze stoomgenerator is een krachtpatser met een indrukwekkende stoomafgifte van 135 gram per minuut en een stoomdruk van 7,5 bar. Met deze krachtige prestaties ben je in staat om moeiteloos door jouw stapel wasgoed heen te strijken. Daarnaast beschikt de stoomgenerator over een stoomstootfunctie van maar liefst 550 gram per minuut, waardoor zelfs de meest hardnekkige kreukels als sneeuw voor de zon verdwijnen. Maak je geen zorgen als het waterreservoir van de stoomgenerator leeg is, want je kunt het eenvoudig bijvullen terwijl je aan het strijken bent. Hierdoor hoef je de stoomgenerator niet telkens mee te nemen naar de kraan en kun je ongestoord doorgaan met strijken. En als je een keer vergeet om de stoomgenerator uit te zetten na het strijken, hoef je je ook geen zorgen te maken. De stoomgenerator schakelt zichzelf namelijk automatisch uit, waardoor je energie bespaart en je geen zorgen hoeft te maken over mogelijke ongelukken. Met de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank ben je verzekerd.

Pluspunten
  • Met deze strijkplank krijg je een solide basis voor een stoomgenerator in huis. Met een stoomdruk van 7,5 bar heb je geen problemen met die berg wasgoed. Je kunt de stoomgenerator eenvoudig bijvullen tijdens gebruik, zodat je de taak niet hoeft te onderbreken.

Minpunten
  • Vanwege de automatische instellingen is het niet mogelijk om handmatig voorkeuren aan te geven.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL

Om erachter te komen of de Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pro Express Protect GV9220 + Leifheit Strijkplank XL koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.