1. blackfriday
  2. Tefal Pro Express Ultimate II GV9711

Tefal Pro Express Ultimate II GV9711 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Pro Express Ultimate II GV9711. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Pro Express Ultimate II GV9711.

Specificaties Tefal Pro Express Ultimate II GV9711

Merk

Tefal

Fabrikantcode

GV9711

Omschrijving van de Tefal Pro Express Ultimate II GV9711

Met de Tefal Pro Express Ultimate II GV9711 haal je een krachtige stoomgenerator in huis die jouw strijkervaring naar een hoger niveau tilt. Dankzij een continue stoomproductie van 155 gram per minuut en een stoomstoot van 590 per minuut, worden zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verwijderd na slechts één strijkbeweging. Of het nu gaat om je favoriete spijkerbroek of delicate stoffen, deze stoomgenerator past zich automatisch aan op het type stof en past de temperatuur- en stoominstellingen dienovereenkomstig aan. Geen gedoe meer met het sorteren van je wasgoed! Naast het perfect strijken van kleding, kun je de Tefal Pro Express Ultimate II GV9711 ook gebruiken voor het verticaal stomen van gordijnen en hangende kleding. Met gemak verwijder je ook hier de vouwen en creëer je een frisse uitstraling. De handige kalkverzamelaar aan de zijkant zorgt ervoor dat kalkaanslag geen kans krijgt en zorgt voor een langere levensduur van het apparaat. Na gebruik haal je de kalkverzamelaar eenvoudig uit en spoel je deze af onder de kraan. Let op: deze stoomgenerator past niet op een reguliere strijkplank. Zorg ervoor dat je een strijkplank hebt die geschikt is voor strijken met een stoomgenerator, zodat je optimaal kunt genieten van de geweldige resultaten die deze krachtige stoomgenerator biedt.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 590 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel. De temperatuur- en stoominstelling wordt automatisch aangepast, zodat je elkaar opvolgende typen textiel kunt strijken. Je kunt de stoomgenerator ook gebruiken om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Minpunten
  • Let op: een stoomgenerator past niet op een standaard strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Pro Express Ultimate II GV9711

Om erachter te komen of de Tefal Pro Express Ultimate II GV9711 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pro Express Ultimate II GV9711 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pro Express Ultimate II GV9711 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.