Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721.

Specificaties Tefal Pro Express Ultimate II GV9721

Merk

Tefal

Fabrikantcode

GV9721

Omschrijving van de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721

Met de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 kun je snel en efficiënt al je wasgoed strijken. Dankzij de nieuwe hoge boiler-technologie heeft deze stoomgenerator een indrukwekkende stoomdruk van 7,9 bar en een continue stoomproductie van 170 gram per minuut. Hiermee kun je zelfs de meest hardnekkige kreukels met slechts één strijkbeweging uit je kledingstukken verwijderen. Deze stoomgenerator is voorzien van een handig handvat waarmee je eenvoudig kunt schakelen tussen verschillende standen voor het stomen. Kies de delicate stand voor het strijken van dunne stoffen of zet hem op de hoogste stand voor een perfect kreukvrije spijkerbroek. Daarnaast kun je met de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 ook gordijnen of hangende kleding eenvoudig stomen, omdat je de stoomgenerator ook verticaal kunt gebruiken. Let op: bij de aanschaf van deze stoomgenerator is het belangrijk om rekening te houden met het feit dat deze niet op een reguliere strijkplank past. Je hebt een speciale strijkplank nodig die geschikt is voor strijken met een stoomgenerator. Met de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 wordt strijken een fluitje van een cent en zorg je ervoor dat al je kleding er altijd perfect uitziet.

Pluspunten
  • Met een stoomdruk van 7,9 bar vlieg je moeiteloos door die berg wasgoed. De stoomstoot van 600 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreukels. Je kunt de stoomgenerator ook gebruiken om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Minpunten
  • Je moet de keuzeopties voor de temperatuur- en stoominstellingen handmatig selecteren, dit gebeurt niet automatisch. Opgelet: een stoomgenerator past niet op een gewone strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721

Om erachter te komen of de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.