Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 + Leifheit Strijkplank M Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 + Leifheit Strijkplank M. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 + Leifheit Strijkplank M.

Specificaties Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 + Leifheit Strijkplank M

Merk

Leifheit

Fabrikantcode

72697

Omschrijving van de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 + Leifheit Strijkplank M

Met de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 + Leifheit Strijkplank M haal je niet alleen een stoomgenerator in huis, maar ook een stevige basis voor jouw strijkbehoeften. Deze stoomgenerator blinkt uit in kracht, met een stoomproductie van maar liefst 170 gram per minuut. Zelfs de meest hardnekkige kreukels zijn geen probleem, dankzij de indrukwekkende stoomstoot van 600 gram per minuut. Wat deze stoomgenerator echt bijzonder maakt, is de mogelijkheid om de gewenste stand eenvoudig in te stellen via het handvat. Of je nu te maken hebt met delicate stoffen of stoere spijkerbroeken, er is altijd een passende stand voorhanden. Daarnaast biedt het stoomstrijkijzer ook de mogelijkheid om verticaal te stomen. Hierdoor wordt het strijken van hangende kledingstukken en gordijnen een fluitje van een cent. Met de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 + Leifheit Strijkplank M wordt strijken kinderspel. Voortaan kun je genieten van perfect gestreken kleding, zonder gedoe.

Pluspunten
  • Met dit strijkplank breng je een solide basis voor een stoomgenerator thuis. Met een stoomdruk van 7,9 bar ga je als een speer door die berg wasgoed heen. Je gebruikt de stoomgenerator ook om gordijnen of hangende kleding verticaal te stomen.

Minpunten
  • Het selecteren van de keuzeopties voor de temperatuur- en stoominstelling moet handmatig gebeuren, dit gebeurt niet automatisch.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 + Leifheit Strijkplank M

Om erachter te komen of de Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 + Leifheit Strijkplank M ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 + Leifheit Strijkplank M is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pro Express Ultimate II GV9721 + Leifheit Strijkplank M koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.