Tefal Pro Express Vision GV9812 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Pro Express Vision GV9812. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Pro Express Vision GV9812.

Specificaties Tefal Pro Express Vision GV9812

Merk

Tefal

Fabrikantcode

GV9812

Omschrijving van de Tefal Pro Express Vision GV9812

Met de Tefal Pro Express Vision GV9812 zie je elke kreukel duidelijk tijdens het strijken en stomen, dankzij de ingebouwde led-verlichting. Het lampje in de punt van het strijkijzer gaat automatisch aan zodra je het apparaat horizontaal op de strijkplank plaatst. Hierdoor kun je zelfs in een schemerige kamer moeiteloos alle stoffen gladstrijken. Deze stoomgenerator levert een constante stoomproductie van 180 gram per minuut en een krachtige stoomstoot van 700 gram per minuut, perfect voor het verwijderen van hardnekkige kreukels en dikke stoffen. Hiermee kun je bijvoorbeeld je colbert weer prachtig gladstrijken. Daarnaast kun je het strijkijzer ook verticaal gebruiken, zodat je gemakkelijk hangende kledingstukken en gordijnen kunt opfrissen. Met de druppelstop functie ben je ervan verzekerd dat er geen waterdruppels vrijkomen die vlekken kunnen veroorzaken. Deze handige eigenschap zorgt ervoor dat je met vertrouwen aan de slag kunt gaan en je kleding altijd vlekvrij blijft. Bovendien is de Tefal Pro Express Vision GV9812 uitgerust met een ruim waterreservoir, waardoor je langdurig kunt strijken zonder steeds water bij te hoeven vullen. Kortom, met deze stoomgenerator wordt strijken en stomen een eenvoudige en moeiteloze taak, zelfs in een minder goed verlichte ruimte.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 700 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreukels. Dankzij de geïntegreerde verlichting in het puntje van de strijkzool mis je geen enkele kreukel. Met een stoomdruk van 8,1 bar ga je als een speer door die berg wasgoed heen.

Minpunten
  • Voor jouw strijkgoed moet je handmatig de meest geschikte temperatuur en stoomstand instellen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Pro Express Vision GV9812

Om erachter te komen of de Tefal Pro Express Vision GV9812 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pro Express Vision GV9812 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pro Express Vision GV9812 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.