1. blackfriday
  2. Tefal Pure POP DT2026

Tefal Pure POP DT2026 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Pure POP DT2026. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Pure POP DT2026.

Specificaties Tefal Pure POP DT2026

Merk

Tefal

Fabrikantcode

DT2026

Omschrijving van de Tefal Pure POP DT2026

Met de Tefal Pure POP DT2026 kun je jouw kleding eenvoudig en snel opfrissen, zelfs als je onderweg bent. Deze handige kledingstomer weegt slechts 700 gram en is binnen 15 seconden klaar voor gebruik. Dit betekent dat je snel even je favoriete jurk of overhemd kunt stomen voordat je uit eten gaat. Deze kledingstomer is voorzien van een omkeerbaar opzetstuk waarmee je niet alleen pluisjes kunt verwijderen, maar ook delicate stoffen zoals satijn kunt stomen. Met een stoomproductie van 20 gram per minuut worden kreukels moeiteloos verwijderd. De hoge temperatuur van de stoom zorgt er bovendien voor dat maar liefst 99,9% van de virussen en bacteriën worden gedood. Dankzij de bijgeleverde opbergtas kun je de kledingstomer gemakkelijk meenemen op reis. Zo zorg je er altijd voor dat je kleding er fris en kreukvrij uitziet, waar je ook bent. Met de Tefal Pure POP DT2026 is het stomen van kleding een fluitje van een cent!

Pluspunten
  • Dankzij het compacte formaat kun je de kledingstomer gemakkelijk meenemen tijdens het reizen. De handstomer is al binnen 15 seconden klaar om te gebruiken. Met het omkeerbare opzetstuk kun je pluis verwijderen en delicate stoffen stomen.

Minpunten
  • Het waterreservoir is vrij klein met 70 milliliter, waardoor je niet achter elkaar een berg wasgoed kunt stomen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Pure POP DT2026

Om erachter te komen of de Tefal Pure POP DT2026 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pure POP DT2026 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pure POP DT2026 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals