Tefal Pure Tex DT9530 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Pure Tex DT9530. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Pure Tex DT9530.

Specificaties Tefal Pure Tex DT9530

Merk

Tefal

Fabrikantcode

DT9530

Omschrijving van de Tefal Pure Tex DT9530

De Tefal Pure Tex DT9530 is een veelzijdige kledingstomer die niet alleen kreukels verwijdert, maar ook je textiel verfrist. Met deze handige 4-in-1 stoomer kun je niet alleen stof en pluisjes verwijderen, maar ook een heerlijk geurtje aan je kleding toevoegen. Dankzij de speciale pads dringt de stoom gemakkelijk door in de vezels van het textiel, waardoor zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verdwijnen. Met een stoomproductie van 30 gram per minuut is de Tefal Pure Tex DT9530 uiterst efficiënt. Bovendien heeft deze kledingstomer een vermogen van 1700 watt, waardoor hij al binnen 25 seconden klaar is voor gebruik. Dus zelfs als je 's ochtends haast hebt, kun je snel je kleding kreukvrij maken. En als je tijdens het stomen een hardnekkige kreukel of boord van een overhemd tegenkomt, kun je eenvoudig de boost-stand inschakelen voor een nog krachtigere stoomafgifte. Met de Tefal Pure Tex DT9530 haal je een praktische en gebruiksvriendelijke kledingstomer in huis. Of je nu je favoriete blouse wilt opfrissen voor een avondje uit of je zakelijke pak kreukvrij wilt maken voor een belangrijke vergadering, deze kledingstomer zorgt voor een professioneel resultaat. Bovendien is het compacte design en het lichte gewicht ideaal voor op reis. Met deze kledingstomer ben je altijd.

Pluspunten
  • Dankzij de speciale pads kan je de handstomer gebruiken om zowel kreukels te verwijderen als textiel op te frissen. Binnen slechts 25 seconden is de handstomer gebruiksklaar. Met zijn lichte gewicht en comfortabele ergonomische design is hij gemakkelijk in gebruik.

Minpunten
  • De voetplaat is vrij klein, dus de handstomer kan je strijkijzer niet vervangen. Kledingstomers hebben een relatief lage stoomafgifte, dus kunnen ze je strijkijzer niet vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Pure Tex DT9530

Om erachter te komen of de Tefal Pure Tex DT9530 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pure Tex DT9530 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Pure Tex DT9530 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals