1. blackfriday
  2. Tefal Puregliss FV8042 Stoomstrijkijzer

Tefal Puregliss FV8042 Stoomstrijkijzer Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Puregliss FV8042 Stoomstrijkijzer. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Puregliss FV8042 Stoomstrijkijzer.

Specificaties Tefal Puregliss FV8042 Stoomstrijkijzer

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV8042

Omschrijving van de Tefal Puregliss FV8042 Stoomstrijkijzer

Met het Tefal Puregliss FV8042 Stoomstrijkijzer kun je moeiteloos hardnekkige kreukels uit je kleding verwijderen, dankzij de krachtige stoomstoot van 270 gram per minuut. Dit stoomstrijkijzer biedt verschillende temperatuurinstellingen, zodat je de perfecte temperatuur kunt kiezen voor elk type stof. Dunne stoffen kunnen bijvoorbeeld op een lagere temperatuur gestreken worden, terwijl spijkerbroeken juist een hogere temperatuur vereisen. Met de stoomfunctie van dit strijkijzer kun je niet alleen je kleding gladstrijken, maar ook andere items zoals de knuffels van je kinderen. Bovendien is het apparaat voorzien van een handige kalkverzamelaar, waarin kalk zich ophoopt tijdens het strijken. Deze kalkverzamelaar kan eenvoudig worden afgespoeld onder de kraan, waardoor het strijkijzer altijd optimaal blijft functioneren. Een ander handig kenmerk van dit stoomstrijkijzer is de automatische uitschakelfunctie. Als je het strijkijzer even niet gebruikt, schakelt het zichzelf automatisch uit om energie te besparen. Het is echter belangrijk om het waterreservoir voor het strijken bij te vullen, omdat bijvullen tijdens het gebruik niet mogelijk is. Met het Tefal Puregliss FV8042 Stoomstrijkijzer wordt strijken een eenvoudige en efficiënte klus.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 270 gram per minuut verwijdert hardnekkige kreukels snel. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je gemakkelijk onder de kraan afspoelt. Het stoomstrijkijzer schakelt automatisch uit wanneer je het even niet gebruikt.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik moet je de waterreservoir niet bijvullen, waardoor je tijdelijk de strijkklus moet onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Puregliss FV8042 Stoomstrijkijzer

Om erachter te komen of de Tefal Puregliss FV8042 Stoomstrijkijzer ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Puregliss FV8042 Stoomstrijkijzer is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Puregliss FV8042 Stoomstrijkijzer koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.