Tefal SV8055 Anti-Calc Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal SV8055 Anti-Calc. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal SV8055 Anti-Calc.

Specificaties Tefal SV8055 Anti-Calc

Merk

Tefal

Fabrikantcode

SV8055

Omschrijving van de Tefal SV8055 Anti-Calc

Met de Tefal SV8055 Anti-Calc op je strijkplank wordt het strijken van een grote stapel wasgoed een fluitje van een cent. Deze stoomgenerator heeft een indrukwekkende stoomdruk van 6,5 bar, een krachtige stoomstoot van 459 gram per minuut en een vermogen van 2800 watt. Dankzij deze functies kun je zelfs je meest hardnekkige spijkerbroek moeiteloos kreukvrij krijgen. Bovendien past de stoomgenerator automatisch de temperatuur aan op basis van het type textiel, waardoor je geen gedoe meer hebt met het aanpassen van de stoominstellingen tijdens het strijken. De Tefal SV8055 Anti-Calc is voorzien van een handige uitneembare kalkverzamelaar, die je af en toe eenvoudig onder de kraan kunt afspoelen. Hierdoor wordt de levensduur van je stoomgenerator aanzienlijk verlengd. Met de verticaal stomen functie kun je ook je lange jurken moeiteloos gladstomen voor een avondje uit. Daarnaast kun je het strijkijzer veilig vergrendelen op het waterreservoir, zodat je hem gemakkelijk en veilig kunt verplaatsen van de strijkplank naar de kast. Met de Tefal SV8055 Anti-Calc haal je een krachtige en handige stoomgenerator in huis, die je helpt om snel en moeiteloos al je kleding kreukvrij te krijgen. Zo houd je meer tijd over voor de leuke dingen in het leven.

Pluspunten
  • De temperatuur- en stoominstelling wordt automatisch aangepast, zodat je achter elkaar verschillende typen textiel kunt strijken. Met een stoomdruk van 6,5 bar strijk je moeiteloos door die berg wasgoed heen en de krachtige stoomstoot van 459 gram per minuut verwijdert zelfs de meest hardnekkige kreukels. De stoom komt zelfs tot aan de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Een stoomgenerator past niet op een standaard strijkplank.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal SV8055 Anti-Calc

Om erachter te komen of de Tefal SV8055 Anti-Calc ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal SV8055 Anti-Calc is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal SV8055 Anti-Calc koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.