Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696.

Specificaties Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV5696

Omschrijving van de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696

De Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 stoomstrijkijzer is de perfecte metgezel voor jouw strijkwerk. Met een indrukwekkend vermogen van 3000 watt, warmt dit strijkijzer razendsnel op en verwijdert het moeiteloos zelfs de meest hardnekkige kreukels uit jouw kleding. Of je nu een hele stapel strijk hebt of gewoon even snel je outfit wilt bijwerken, met de hoge continue stoomproductie van 50 gram per minuut en een krachtige stoomstoot van 270 gram per minuut, is geen kreukel veilig. Het strijken wordt nog makkelijker gemaakt door de krasbestendige strijkzool van de TurboPro Anti-Calc FV5696. Deze zorgt voor optimale stoomverspreiding en laat het strijkijzer moeiteloos over alle kledingstukken glijden. De stoom wordt gelijkmatig verdeeld, waardoor je keer op keer een perfect resultaat behaalt. Bovendien is het strijkijzer voorzien van een handig antikalksysteem, waardoor onderhoud een fluitje van een cent is. Maak je geen zorgen over druppels op je kleding, zelfs niet bij het strijken op een lage temperatuur. De TurboPro Anti-Calc FV5696 is uitgerust met een anti-druppelfunctie die watervlekken voorkomt. En als je even wordt afgeleid en het strijkijzer ongebruikt laat, schakelt hij automatisch naar de stand-by modus. Kortom, met de Tefal TurboPro Anti-C.

Pluspunten
  • Met een constante stoomproductie van 50 gram per minuut vlieg je door de stapel wasgoed. De stoomstoot van 270 gram per minuut maakt snel een einde aan hardnekkige vouwen. Je kunt kalk eenvoudig uit het apparaat verwijderen door het reinigingsprogramma te gebruiken.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik hoef je het waterreservoir niet bij te vullen, daardoor zul je de strijkklus tijdelijk moeten onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696

Om erachter te komen of de Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal TurboPro Anti-Calc FV5696 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.