Tefal Ultimate Pure FV9845 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Ultimate Pure FV9845. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Ultimate Pure FV9845.

Specificaties Tefal Ultimate Pure FV9845

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV9845

Omschrijving van de Tefal Ultimate Pure FV9845

Maak kennis met de Tefal Ultimate Pure FV9845, een krachtig stoomstrijkijzer dat speciaal is ontworpen om kalkvlekken te voorkomen. Dankzij de innovatieve Micro-Calc filtertechnologie hoef je je geen zorgen te maken over lelijke kalkvlekken op je kleding tijdens het strijken. Deze gefilterde en krachtige stoom zorgt ervoor dat je keer op keer kunt genieten van optimale stoomkracht. Met een indrukwekkend vermogen van 3200 watt is dit strijkijzer binnen no-time opgewarmd en klaar voor gebruik. Het apparaat levert een constante stoomafgifte van maximaal 60 gram per minuut, waardoor je kleding moeiteloos gladgestreken wordt. Zelfs de meest hardnekkige kreukels zijn geen probleem dankzij de extra krachtige stoomstoot van 260 gram per minuut. Zo loop je altijd weer stralend en perfect gestreken voor de dag. De Durilium AirGlide Autoclean strijkzool zorgt voor moeiteloos glijden over verschillende stoffen, waardoor je snel en efficiënt aan de slag kunt gaan. Met de Tefal Ultimate Pure FV9845 wordt strijken een waar genot. Ervaar het gemak van kalkvrije stoom en geef je kleding de perfecte afwerking die het verdient. Kies voor de ultieme combinatie van kracht, precisie en gebruiksgemak met dit hoogwaardige stoomstrijkijzer.

Pluspunten
  • Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je gemakkelijk onder de kraan afspoelt. De anti-druppelfunctie voorkomt dat waterdruppels vlekken maken op de kleding tijdens het strijken. Het snoer is langer dan 2,5 meter, zodat je veel bewegingsvrijheid hebt tijdens het strijken.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik hoef je het waterreservoir niet bij te vullen, hiervoor dien je de strijkklus tijdelijk te onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Ultimate Pure FV9845

Om erachter te komen of de Tefal Ultimate Pure FV9845 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Ultimate Pure FV9845 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Ultimate Pure FV9845 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.