Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer.

Specificaties Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV6832

Omschrijving van de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer

Met de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 wordt strijken een fluitje van een cent. Dit stoomstrijkijzer is uitgerust met een krachtige stoomfunctie van 50 gram per minuut, waardoor zelfs de meest hardnekkige kreukels moeiteloos verdwijnen. Maar dat is nog niet alles! Als je te maken hebt met stugge stoffen, zoals spijkerbroeken, kun je gebruik maken van de stoomstoot functie. Met maar liefst 260 gram per minuut aan stoomkracht worden zelfs de meest koppige kreukels gladgestreken. Wat dit strijkijzer echt uniek maakt, is de handige ontkalkingsmethode. Zodra het strijkijzer aangeeft dat het tijd is om te ontkalken, kun je eenvoudig de kalkverzamelaar uit de achterkant van het strijkijzer halen. Deze spoel je vervolgens even af onder de kraan en het strijkijzer is weer klaar voor gebruik. Geen gedoe met ingewikkelde ontkalkingsprocedures, maar gewoon snel en efficiënt ontkalken. Met de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 heb je dus niet alleen een krachtig strijkijzer in handen, maar ook een gebruiksvriendelijke en onderhoudsvrije oplossing. Strijken wordt een plezierige taak en je bent altijd verzekerd van een perfect gladgestreken resultaat. Voeg dit stoomstrijkijzer toe aan je huishouden en geniet van moeiteloos strijken.

Pluspunten
  • De stoomstoot van 260 gram per minuut maakt snel korte metten met hardnekkige kreukels. Dit strijkijzer heeft geen automatische temperatuur- en stoominstellingen, deze moet je handmatig instellen. Kalk hecht zich aan de kalkverzamelaar, die je eenvoudig onder de kraan afspoelt.

Minpunten
  • Tijdens het gebruik hoef je het waterreservoir niet bij te vullen, hiervoor dien je tijdelijk te stoppen met strijken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer

Om erachter te komen of de Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Ultragliss Anti-Calc Plus FV6832 Stoomstrijkijzer koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.