1. blackfriday
  2. Tefal Ultragliss Plus FV6810

Tefal Ultragliss Plus FV6810 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Tefal Ultragliss Plus FV6810. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Tefal Ultragliss Plus FV6810.

Specificaties Tefal Ultragliss Plus FV6810

Merk

Tefal

Fabrikantcode

FV6810

Omschrijving van de Tefal Ultragliss Plus FV6810

De Tefal Ultragliss Plus FV6810 combineert krachtige stoom en een soepel glijdende strijkzool voor langdurige prestaties. Met een vermogen van 2800 watt is dit stoomstrijkijzer snel opgewarmd en klaar voor gebruik. Dankzij de stoomgaten wordt de stoom gelijkmatig verdeeld, waardoor je moeiteloos hardnekkige kreukels en vouwen kunt aanpakken. Daarnaast is het apparaat voorzien van een krachtige stoomstoot van 250 gram per minuut, ideaal voor het verwijderen van kreukels uit gordijnen. De Durilium Airglide strijkzool glijdt soepel over elk type stof en is ook nog eens krasbestendig. Met de precisiepunt kun je zelfs de lastigste plekken bereiken, zoals het gebied rondom knopen. Wil je energie besparen? Schakel dan de eco-stand in voor een milieubewuste kledingverzorging en lagere energiekosten. Met de verticale stoomfunctie kun je ook moeiteloos kreuken uit hangende kledingstukken verwijderen. Kortom, de Tefal Ultragliss Plus FV6810 biedt een perfecte combinatie van kracht, gebruiksgemak en milieubewustheid voor moeiteloos strijken en verzorgen van je kleding.

Pluspunten
  • De 250 gram per minuut stoomstoot maakt snel komaf met hardnekkige kreuken. Zet de eco-stand aan als je niet alle stoomkracht nodig hebt en minder energie wilt verbruiken. Stoom komt zelfs tot in de punt van de strijkzool, wat vooral handig is bij het strijken van overhemden.

Minpunten
  • Het waterreservoir van 270 ml is vrij klein, waardoor dit stoomstrijkijzer niet geschikt is voor grote hoeveelheden wasgoed. Je hoeft het waterreservoir tijdens gebruik niet bij te vullen, dus je zult de strijkklus tijdelijk moeten onderbreken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Tefal Ultragliss Plus FV6810

Om erachter te komen of de Tefal Ultragliss Plus FV6810 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Ultragliss Plus FV6810 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Tefal Ultragliss Plus FV6810 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.