Venta AeroStyle LW 73 Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Venta AeroStyle LW 73 Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Venta AeroStyle LW 73 Wit.

Specificaties Venta AeroStyle LW 73 Wit

Merk

Venta

Fabrikantcode

3073500

Omschrijving van de Venta AeroStyle LW 73 Wit

Met de Venta AeroStyle LW 73 Wit zorg je niet alleen voor een vochtige lucht, maar reinig je deze ook gelijktijdig. Deze bevochtiger is voorzien van een hygiënische schijf en een pollenprogramma, waardoor het apparaat stof, pollen en allergenen uit de lucht filtert. Het waterreservoir van de Venta heeft een capaciteit van 9 liter, waardoor je langdurig kunt genieten van een optimale luchtvochtigheid. Wanneer het reservoir gereinigd of bijgevuld moet worden, ontvang je een signaal. Gelukkig is het reservoir afneembaar en gemakkelijk onder de kraan te vullen. Op het display kun je de huidige luchtvochtigheid in huis nauwkeurig aflezen dankzij de geïntegreerde hygrometer. Met de handige app kun je de instellingen van de luchtbevochtiger op afstand aanpassen. Zo kun je bijvoorbeeld 's nachts kiezen voor de extra stille nachtmodus. Let op: wanneer de bevochtiger continu ingeschakeld is, dien je de hygiënische schijf na 4 maanden te vervangen of zodra de bevochtiger dit aangeeft.

Pluspunten
  • Met deze luchtbevochtiger verbeter je de luchtkwaliteit direct, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Deze luchtbevochtiger heeft geen filters, waardoor de onderhoudskosten lager zijn. Je ontvangt een melding wanneer het waterreservoir leeg is, zodat de luchtbevochtiger niet zomaar stopt met werken.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om geurolie toe te voegen aan het waterreservoir. Om de bevochtiger goed te laten werken, moet je de hygiënedisk na 4 maanden vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Venta AeroStyle LW 73 Wit

Om erachter te komen of de Venta AeroStyle LW 73 Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta AeroStyle LW 73 Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta AeroStyle LW 73 Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals