1. blackfriday
  2. Venta AeroStyle LW73 Zwart

Venta AeroStyle LW73 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Venta AeroStyle LW73 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Venta AeroStyle LW73 Zwart.

Specificaties Venta AeroStyle LW73 Zwart

Merk

Venta

Fabrikantcode

3073400

Omschrijving van de Venta AeroStyle LW73 Zwart

Met de Venta AeroStyle LW73 Zwart kun je niet alleen de lucht bevochtigen, maar ook reinigen. Deze bevochtiger is uitgerust met een hygiënedisk en pollenprogramma, waardoor het apparaat stof, pollen en allergenen uit de lucht kan filteren. Het waterreservoir van de Venta heeft een capaciteit van 9 liter en zodra het reservoir gereinigd of bijgevuld moet worden, ontvang je een signaal. Het reservoir is afneembaar, waardoor je het eenvoudig onder de kraan kunt vullen. Op het display kun je dankzij de geïntegreerde hygrometer de actuele luchtvochtigheid in huis nauwkeurig aflezen. Met de bijgeleverde afstandsbediening kun je de instellingen van de luchtbevochtiger op afstand aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een extra stille nachtmodus tijdens de nacht. Let op: als de bevochtiger 24 uur per dag aan staat, dien je de hygiënedisk na 4 maanden te vervangen of wanneer de bevochtiger dit aangeeft. De Venta AeroStyle LW73 Zwart is niet alleen een bevochtiger, maar ook een luchtreiniger. Dankzij de hygiënedisk en het pollenprogramma worden stof, pollen en allergenen effectief uit de lucht gefilterd, waardoor je kunt genieten van schone en gezonde lucht in huis. Het ruime waterreservoir van 9 liter zorgt ervoor dat je langdurig kunt genieten van optimale luchtbevochtiging. Wanneer het reservoir gereinigd of bijgevuld moet.

Pluspunten
  • Met deze luchtbevochtiger verbeter je direct de kwaliteit van de lucht, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Deze luchtbevochtiger heeft geen filters, dus de onderhoudskosten zijn lager. Je ontvangt een melding als het waterreservoir leeg is, zodat de luchtbevochtiger niet zomaar stopt met werken.

Minpunten
  • Het is niet toegestaan om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen. Om ervoor te zorgen dat de bevochtiger goed werkt, moet je de hygiënedisk na 4 maanden vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Venta AeroStyle LW73 Zwart

Om erachter te komen of de Venta AeroStyle LW73 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta AeroStyle LW73 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta AeroStyle LW73 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals