1. blackfriday
  2. Venta AeroStyle LW74 Wit

Venta AeroStyle LW74 Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Venta AeroStyle LW74 Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Venta AeroStyle LW74 Wit.

Specificaties Venta AeroStyle LW74 Wit

Merk

Venta

Fabrikantcode

3074501

Omschrijving van de Venta AeroStyle LW74 Wit

Met de Venta AeroStyle LW74 Wit kun je ruimtes tot wel 90 vierkante meter schoonmaken en bevochtigen. Deze krachtige luchtbevochtiger maakt gebruik van een hygiënedisk en een pollenprogramma om de lucht te reinigen. Hierdoor worden stof, allergenen en pollen efficiënt uit de lucht gefilterd. De Venta AeroStyle LW74 Wit heeft een waterreservoir van 9 liter, waardoor hij langdurig de lucht kan bevochtigen. Het reservoir is afneembaar en gemakkelijk onder de kraan te vullen. Het handige display toont de gewenste luchtvochtigheid en geeft ook de huidige luchtvochtigheid in huis weer. Daarnaast ontvang je een waarschuwing op het display wanneer de hygiënedisk aan vervanging toe is. Houd er rekening mee dat wanneer de bevochtiger 24 uur per dag aan staat, de hygiënedisk na 4 maanden vervangen moet worden of zodra de bevochtiger dit aangeeft. Met de Venta AeroStyle LW74 Wit geniet je van schone en goed bevochtigde lucht in jouw huis, voor een gezonde leefomgeving.

Pluspunten
  • Met deze bevochtiger verbeter je de luchtkwaliteit direct, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Je kunt deze bevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een stille nachtmodus heeft. Je krijgt een melding wanneer het waterreservoir leeg is, zodat de bevochtiger niet plotseling stopt met werken.

Minpunten
  • Het is niet toegestaan om geurolie aan het waterreservoir toe te voegen. Om ervoor te zorgen dat de luchtbevochtiger goed blijft werken, moet je de hygiënedisk na 4 maanden vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Venta AeroStyle LW74 Wit

Om erachter te komen of de Venta AeroStyle LW74 Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta AeroStyle LW74 Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta AeroStyle LW74 Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals