Venta AeroStyle LW74 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Venta AeroStyle LW74 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Venta AeroStyle LW74 Zwart.

Specificaties Venta AeroStyle LW74 Zwart

Merk

Venta

Fabrikantcode

3074400

Omschrijving van de Venta AeroStyle LW74 Zwart

Met de Venta AeroStyle LW74 Zwart kun je nu ruimtes tot wel 90 vierkante meter reinigen en bevochtigen. Deze innovatieve luchtbevochtiger zorgt ervoor dat de lucht in jouw huis altijd fris en gezond is. Dankzij de hygiënedisk en het pollenprogramma worden stof, allergenen en pollen effectief uit de lucht gefilterd. Zo kun je genieten van een schone en gezonde leefomgeving. Deze luchtbevochtiger heeft een waterreservoir van maar liefst 9 liter, waardoor hij continu de lucht kan bevochtigen. Het handige afneembare reservoir maakt het vullen en schoonmaken een fluitje van een cent. Je ontvangt zelfs een seintje wanneer het reservoir moet worden bijgevuld of schoongemaakt. Op het handige display kun je de gewenste luchtvochtigheid instellen en zie je in één oogopslag de huidige luchtvochtigheid in huis. Daarnaast ontvang je ook een waarschuwing wanneer de hygiënedisk aan vervanging toe is. Let op: bij continu gebruik van 24 uur per dag dien je de hygiënedisk na 4 maanden te vervangen of zodra de bevochtiger dit aangeeft. Met de Venta AeroStyle LW74 Zwart ben je altijd verzekerd van een optimale luchtvochtigheid en een frisse, gezonde leefomgeving. Haal deze stijlvolle luchtbevochtiger vandaag nog in huis en geniet van een verbeterde luchtkwaliteit!

Pluspunten
  • Met deze luchtbevochtiger verbeter je de luchtkwaliteit direct, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Je kunt deze luchtbevochtiger veilig in de slaapkamer plaatsen, omdat hij een stille nachtmodus heeft. Je ontvangt een melding wanneer het waterreservoir leeg is, zodat de luchtbevochtiger niet zomaar stopt met werken.

Minpunten
  • Het toevoegen van geurolie aan het waterreservoir is niet mogelijk. Om de bevochtiger goed te laten werken, moet je de hygiënedisk na 4 maanden vervangen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Venta AeroStyle LW74 Zwart

Om erachter te komen of de Venta AeroStyle LW74 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta AeroStyle LW74 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta AeroStyle LW74 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals