1. blackfriday
  2. Venta Air AH510 connect Wifi

Venta Air AH510 connect Wifi Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Venta Air AH510 connect Wifi. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Venta Air AH510 connect Wifi.

Specificaties Venta Air AH510 connect Wifi

Merk

Venta

Fabrikantcode

7051000

Omschrijving van de Venta Air AH510 connect Wifi

Met de Venta Air AH510 connect Wifi haal je een innovatieve en geavanceerde luchtbevochtiger in huis. Dit apparaat is niet zomaar een luchtbevochtiger, maar een energiezuinige en multifunctionele oplossing voor het creëren van een gezonde leefomgeving. Met een bereik van maar liefst 35 vierkante meter bevochtigt deze luchtbevochtiger moeiteloos jouw hele kamer. Wat deze luchtbevochtiger uniek maakt, is het speciale waterfiltersysteem. De lucht wordt door een aantal schijven geleid die draaien in water. Hierdoor blijven stofdeeltjes achter in het water, waardoor de lucht niet alleen bevochtigd wordt, maar ook gereinigd. Zo geniet je niet alleen van een aangename luchtvochtigheid, maar ook van een schonere en gezondere leefomgeving. Met het handige touchscreen bedien je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid. Je kunt de luchtvochtigheid instellen tussen de 30 en 70 procent, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur. En het beste van alles is dat je de AH510 ook op afstand kunt bedienen met de handige app. Of je nu lekker op de bank zit of al in bed ligt, je kunt de luchtvochtigheid instellen of de nachtmodus inschakelen zonder op te staan. In de nachtmodus werkt de bevochtiger bovendien stiller, zodat je ongestoord verder kunt slapen en genieten van een goede nachtrust. Met de Venta Air AH510 connect Wifi haal.

Pluspunten
  • In tegenstelling tot de andere bevochtigers van Venta, kan je deze bevochtiger wel koppelen aan een app. Je kan geuroliën toevoegen aan deze bevochtiger, zodat je kunt genieten van een heerlijke geur in de ruimte. Dankzij de ingebouwde hygrostaat schakelt de bevochtiger automatisch aan als de luchtvochtigheid daalt.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal functioneert, moet je het elke 14 dagen schoonmaken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Venta Air AH510 connect Wifi

Om erachter te komen of de Venta Air AH510 connect Wifi ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta Air AH510 connect Wifi is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta Air AH510 connect Wifi koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals