Venta Air AH535 connect Wifi Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Venta Air AH535 connect Wifi. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Venta Air AH535 connect Wifi.

Specificaties Venta Air AH535 connect Wifi

Merk

Venta

Fabrikantcode

7053500

Omschrijving van de Venta Air AH535 connect Wifi

Met de Venta Air AH535 connect Wifi haal je een innovatieve en energiezuinige luchtbevochtiger in huis. Deze luchtbevochtiger heeft een groot bereik en is geschikt voor ruimtes tot wel 45 vierkante meter. Dankzij de geavanceerde technologie van dit apparaat wordt niet alleen de lucht bevochtigd, maar ook gereinigd. De Venta Air AH535 maakt gebruik van draaiende schijven die de lucht langs water laten stromen. Hierdoor worden stofdeeltjes effectief uit de lucht verwijderd en blijven achter in het water. Zo geniet je niet alleen van een optimale luchtvochtigheid, maar ook van een schonere en gezondere leefomgeving. Met het handige touchscreen bedien je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid. Je kunt de luchtvochtigheid instellen tussen 30 en 70 procent, zodat je altijd kunt genieten van de ideale luchtvochtigheid in jouw huis. En het beste van alles is dat je de AH535 ook op afstand kunt bedienen met de handige app. Of je nu op de bank zit of al in bed ligt, je kunt altijd de luchtvochtigheid aanpassen of de nachtmodus inschakelen. In de nachtmodus werkt de bevochtiger stiller, zodat je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust. Met de Venta Air AH535 connect Wifi haal je niet alleen een luchtbevochtiger in huis, maar ook een slimme en gebruiksvriendelijke oplossing voor een gezond binnenklimaat.

Pluspunten
  • In tegenstelling tot de andere bevochtigers van Venta, kun je deze bevochtiger wel koppelen aan een app. Je kunt geuroliën toevoegen aan deze bevochtiger, waardoor je kunt genieten van een heerlijke geur in de ruimte. Dankzij de ingebouwde hygrostaat gaat de bevochtiger automatisch aan wanneer de luchtvochtigheid daalt.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal werkt, is het noodzakelijk om het elke 14 dagen schoon te maken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Venta Air AH535 connect Wifi

Om erachter te komen of de Venta Air AH535 connect Wifi ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta Air AH535 connect Wifi is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta Air AH535 connect Wifi koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals