Venta Air AH550 connect Wifi Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Venta Air AH550 connect Wifi. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Venta Air AH550 connect Wifi.

Specificaties Venta Air AH550 connect Wifi

Merk

Venta

Fabrikantcode

7055000

Omschrijving van de Venta Air AH550 connect Wifi

Met de Venta Air AH550 connect Wifi haal je een innovatieve luchtbevochtiger in huis die ervoor zorgt dat de luchtkwaliteit in jouw ruimte optimaal blijft. Deze energiezuinige luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot wel 60 vierkante meter en zorgt ervoor dat de lucht niet alleen bevochtigd wordt, maar ook gereinigd. Dankzij de speciale schijven die in het apparaat draaien en water gebruiken, worden stofdeeltjes effectief uit de lucht verwijderd en achtergelaten in het water. Hierdoor geniet je niet alleen van een gezonde luchtvochtigheid, maar ook van een schonere en frissere omgeving. Met het handige touchscreen op de AH550 connect Wifi kun je eenvoudig de gewenste luchtvochtigheid instellen, variërend van 30 tot 70 procent. Wat deze luchtbevochtiger nog handiger maakt, is de mogelijkheid om hem op afstand te bedienen met de bijbehorende app. Of je nu lekker op de bank zit of al in bed ligt, je kunt de luchtvochtigheid aanpassen of de nachtmodus inschakelen, waardoor de bevochtiger stiller werkt en je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust. Met de Venta Air AH550 connect Wifi haal je niet alleen een effectieve luchtbevochtiger in huis, maar ook een slimme en gebruiksvriendelijke oplossing voor een gezonder binnenklimaat.

Pluspunten
  • In tegenstelling tot de andere bevochtigers van Venta, kunt u deze bevochtiger wel verbinden met een app. Geschikt voor ruimtes tot 60 vierkante meter, wat groter is dan de meeste bevochtigers in deze prijsklasse. Dankzij de ingebouwde hygrostaat schakelt de bevochtiger automatisch in wanneer de luchtvochtigheid daalt.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal werkt, moet je het om de 14 dagen schoonmaken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Venta Air AH550 connect Wifi

Om erachter te komen of de Venta Air AH550 connect Wifi ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta Air AH550 connect Wifi is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta Air AH550 connect Wifi koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals