Venta Air AH555 connect Wifi Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Venta Air AH555 connect Wifi. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Venta Air AH555 connect Wifi.

Specificaties Venta Air AH555 connect Wifi

Merk

Venta

Fabrikantcode

7055500

Omschrijving van de Venta Air AH555 connect Wifi

Met de Venta Air AH550 connect Wifi haal je een innovatieve luchtbevochtiger in huis die je leven een stuk comfortabeler maakt. Deze energiezuinige bevochtiger is perfect voor ruimtes tot 60 vierkante meter en zorgt ervoor dat je altijd kunt genieten van een gezonde luchtvochtigheid. Het unieke ontwerp van de Venta Air AH550 combineert bevochtiging en reiniging in één apparaat. De lucht wordt door een aantal schijven geleid die in water draaien. Op deze manier worden stofdeeltjes effectief uit de lucht verwijderd en blijft de lucht in jouw ruimte schoon en fris. Dankzij het geavanceerde touchscreen kun je gemakkelijk de gewenste luchtvochtigheid instellen, variërend van 30 tot 70 procent. Maar dat is nog niet alles! Met de handige bijbehorende app kun je de Venta Air AH550 zelfs op afstand bedienen. Of je nu op de bank zit of al in bed ligt, je hebt altijd volledige controle over de luchtvochtigheid in jouw ruimte. Met de app kun je niet alleen de luchtvochtigheid instellen, maar ook de nachtmodus inschakelen. In deze modus werkt de bevochtiger extra stil, zodat je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust. Kortom, met de Venta Air AH550 connect Wifi haal je een luchtbevochtiger van topkwaliteit in huis. Geniet van een gezonde luchtvochtigheid en ultiem comfort, waar je ook bent in jouw huis.

Pluspunten
  • In tegenstelling tot de andere bevochtigers van Venta, is deze bevochtiger wel verbonden met een app. Geschikt voor ruimtes tot 60 vierkante meter, wat groter is dan de meeste bevochtigers in deze prijsklasse. Dankzij de ingebouwde hygrostaat gaat de bevochtiger automatisch aan wanneer de luchtvochtigheid daalt.

Minpunten
  • Om ervoor te zorgen dat het apparaat optimaal functioneert, moet je het elke 14 dagen schoonmaken.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Venta Air AH555 connect Wifi

Om erachter te komen of de Venta Air AH555 connect Wifi ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta Air AH555 connect Wifi is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta Air AH555 connect Wifi koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals