Venta LW15 Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Venta LW15 Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Venta LW15 Wit.

Specificaties Venta LW15 Wit

Merk

Venta

Fabrikantcode

7015500

Omschrijving van de Venta LW15 Wit

Bij de Venta LW15 Wit krijg je het beste van twee werelden: gebruiksgemak en functionaliteit. Dit apparaat biedt namelijk eenvoudige bediening met slechts een aan- en uitknop, terwijl het tegelijkertijd een reiniger en bevochtiger in één is. Het unieke aan de Venta LW15 is dat je nooit filters hoeft te vervangen om de lucht te reinigen. Het enige wat je hoeft te doen, is de lamelrol spoelen om het apparaat schoon te houden. De bevochtigingsfunctie van de Venta LW15 is geschikt voor ruimtes tot 25 vierkante meter en werkt vrijwel geruisloos. Houd er echter rekening mee dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op het gewenste niveau te brengen. Daarom kan het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg raken. Met de Venta LW15 kun je dus genieten van schone en goed bevochtigde lucht, zonder gedoe met filters en met minimale geluidsproductie.

Pluspunten
  • Met een maximaal geluidsniveau van 32 dB is deze luchtbevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse. Met deze luchtbevochtiger verbetert u direct de luchtkwaliteit, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Deze luchtbevochtiger heeft geen filters, wat resulteert in lagere onderhoudskosten.

Minpunten
  • Je hebt een aparte hygrometer nodig, omdat deze bevochtiger de luchtvochtigheid niet meet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Venta LW15 Wit

Om erachter te komen of de Venta LW15 Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta LW15 Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta LW15 Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals