Venta LW15 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Venta LW15 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Venta LW15 Zwart.

Specificaties Venta LW15 Zwart

Merk

Venta

Fabrikantcode

7015400

Omschrijving van de Venta LW15 Zwart

De Venta LW15 Zwart is een handig apparaat dat bedieningsgemak en functionaliteit combineert. Deze luchtwasser en bevochtiger in één is perfect voor het reinigen en bevochtigen van de lucht in jouw ruimte. Wat dit apparaat echt onderscheidt, is de speciale techniek die het gebruikt om de lucht te reinigen. In tegenstelling tot andere luchtwassers, heeft de Venta LW15 geen filters nodig. Je hoeft alleen maar de lamelrol uit te spoelen om het apparaat schoon te maken. De bevochtigingsfunctie van de Venta LW15 is geschikt voor ruimtes tot 25 vierkante meter en werkt vrijwel geruisloos. Het is belangrijk om te onthouden dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te krijgen. Daarom kan het waterreservoir tijdens de eerste dagen sneller leeg raken. Maar maak je geen zorgen, de Venta LW15 zal snel zorgen voor een comfortabele en gezonde lucht in jouw ruimte. Met de Venta LW15 Zwart hoef je niet te kiezen tussen een luchtreiniger en een bevochtiger. Dit apparaat biedt beide functies in één handige oplossing. Geniet van schone, frisse lucht en een gezond binnenklimaat met de Venta LW15 Zwart.

Pluspunten
  • Met een maximale geluidsniveau van 32 dB is deze bevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse. Met deze bevochtiger verbeter je direct de luchtkwaliteit, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Deze bevochtiger heeft geen filters nodig, waardoor de onderhoudskosten lager zijn.

Minpunten
  • Omdat deze bevochtiger de luchtvochtigheid niet meet, heb je een aparte hygrometer nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Venta LW15 Zwart

Om erachter te komen of de Venta LW15 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta LW15 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta LW15 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals