Venta LW45 Comfort Plus Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Venta LW45 Comfort Plus Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Venta LW45 Comfort Plus Zwart.

Specificaties Venta LW45 Comfort Plus Zwart

Merk

Venta

Fabrikantcode

7046400

Omschrijving van de Venta LW45 Comfort Plus Zwart

De Venta LW45 Comfort Plus Zwart is een innovatieve en stijlvolle luchtbevochtiger die niet alleen de luchtvochtigheid verhoogt, maar ook de lucht zuivert. Met zijn krachtige werking is deze luchtbevochtiger geschikt voor ruimtes tot wel 60 vierkante meter. Het unieke ontwerp van deze luchtbevochtiger maakt gebruik van roterende schijven die in het water draaien. Hierdoor wordt de lucht op natuurlijke wijze bevochtigd en worden stofdeeltjes effectief uit de lucht verwijderd. Het resultaat is een schone en gezonde lucht in jouw huis. Een groot voordeel van de Venta LW45 Comfort Plus Zwart is dat het geen filters nodig heeft. Dit betekent dat je geen onderdelen hoeft te vervangen om de luchtbevochtiger optimaal te laten functioneren. Bovendien is deze luchtbevochtiger eenvoudig te bedienen via het touchscreen bedieningspaneel. Je kunt de gewenste luchtvochtigheid instellen tussen 30 en 70 procent, zodat je altijd een comfortabel binnenklimaat hebt. Voor een goede nachtrust schakel je de luchtbevochtiger eenvoudig in de nachtmodus. Hierdoor kun je ongestoord slapen terwijl de luchtbevochtiger zijn werk doet. Houd er wel rekening mee dat het enkele dagen kan duren voordat de luchtvochtigheid op het gewenste niveau is. Dit betekent dat het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg kan raken. Maar daarna geniet je.

Pluspunten
  • Met deze luchtbevochtiger verbeter je de luchtkwaliteit direct, omdat stof en pollen in het waterreservoir blijven. Dit apparaat heeft een ingebouwde hygrometer, zodat je constant op de hoogte bent van de luchtvochtigheid in huis. Je kunt deze luchtbevochtiger veilig in de slaapkamer zetten, omdat hij een stille nachtmodus heeft.

Minpunten
  • Voor het gebruik van de luchtbevochtiger heb je Venta hygiënemiddel nodig.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Venta LW45 Comfort Plus Zwart

Om erachter te komen of de Venta LW45 Comfort Plus Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta LW45 Comfort Plus Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta LW45 Comfort Plus Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals