1. blackfriday
  2. Venta LW45 Wit

Venta LW45 Wit Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Venta LW45 Wit. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Venta LW45 Wit.

Specificaties Venta LW45 Wit

Merk

Venta

Fabrikantcode

7045500

Omschrijving van de Venta LW45 Wit

De Venta LW45 Wit is de ideale oplossing als je de lucht in je huis wilt bevochtigen en reinigen tegelijk. Deze luchtbevochtiger is geschikt voor ruimtes tot 55 vierkante meter en werkt door middel van roterende schijven in water. Het unieke hygiënemiddel van Venta zorgt ervoor dat stofdeeltjes en pollen in het waterreservoir achterblijven, waardoor de lucht in huis schoon en fris blijft. Het reservoir is eenvoudig af te spoelen onder de kraan, wat het schoonmaakproces gemakkelijk maakt. Met een geluidsniveau van 24 tot 45 decibel is de Venta LW45 Wit ook geschikt voor gebruik in de slaapkamer. Je kunt de luchtbevochtiger op de laagste stand zetten, zodat je ongestoord kunt genieten van een goede nachtrust. Houd er wel rekening mee dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te krijgen. Hierdoor kan het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg raken. Met de Venta LW45 Wit haal je een veelzijdige luchtbevochtiger in huis die niet alleen zorgt voor een optimale luchtvochtigheid, maar ook de lucht zuivert. Geniet van een gezonde en frisse leefomgeving met dit handige apparaat.

Pluspunten
  • Met deze luchtbevochtiger verbeter je direct de kwaliteit van de lucht, aangezien stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Dankzij het reservoir voor geurolie verspreid je een heerlijke geur in huis. Deze luchtbevochtiger heeft geen filters nodig, waardoor de onderhoudskosten lager zijn.

Minpunten
  • Voor het meten van de luchtvochtigheid heb je een aparte hygrometer nodig, omdat deze bevochtiger dit niet doet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Venta LW45 Wit

Om erachter te komen of de Venta LW45 Wit ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta LW45 Wit is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta LW45 Wit koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals