Venta LW45 Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Venta LW45 Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Venta LW45 Zwart.

Specificaties Venta LW45 Zwart

Merk

Venta

Fabrikantcode

7045400

Omschrijving van de Venta LW45 Zwart

Als je op zoek bent naar een luchtbevochtiger die tegelijkertijd de lucht reinigt, dan is de Venta LW45 Zwart de perfecte keuze. Met dit apparaat kun je de lucht in een ruimte tot wel 55 vierkante meter zuiveren en bevochtigen. Dit wordt mogelijk gemaakt door de roterende schijven in het waterreservoir. Dankzij het speciale hygiënemiddel van Venta worden stofdeeltjes en pollen in het waterreservoir achtergelaten, waardoor de lucht nog schoner wordt. Het reservoir kan eenvoudig onder de kraan worden afgespoeld, wat het gebruiksgemak vergroot. Deze luchtbevochtiger produceert een geluidsniveau van 24 tot 45 decibel, waardoor hij ook geschikt is voor gebruik in de slaapkamer. Je kunt hem op de laagste stand zetten, zodat je ongestoord kunt blijven slapen. Het is echter belangrijk om te weten dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te krijgen. Hierdoor kan het waterreservoir in de eerste dagen sneller leeg raken. Met de Venta LW45 Zwart kun je dus genieten van schone en vochtige lucht in huis, terwijl je tegelijkertijd geniet van een goede nachtrust.

Pluspunten
  • Met deze luchtbevochtiger verbeter je onmiddellijk de luchtkwaliteit, omdat stof en pollen achterblijven in het waterreservoir. Dankzij het reservoir voor geuroliën verspreid je een heerlijke geur in huis. Deze luchtbevochtiger heeft geen filters nodig, waardoor de onderhoudskosten lager zijn.

Minpunten
  • Je hebt een aparte hygrometer nodig, omdat deze bevochtiger de luchtvochtigheid niet meet.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Venta LW45 Zwart

Om erachter te komen of de Venta LW45 Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta LW45 Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Venta LW45 Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals