Victrola Eastwood Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Victrola Eastwood. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Victrola Eastwood.

Specificaties Victrola Eastwood

Merk

Victrola

Fabrikantcode

VTA-72-BAM-EU

Omschrijving van de Victrola Eastwood

Ontdek een nieuwe dimensie van muziekgenot met de Victrola Eastwood. Deze prachtige platenspeler is ontworpen om je favoriete platen tot leven te brengen. Met de ingebouwde stereo speakers geniet je direct van de warme, authentieke klanken van je lp collectie. Elk detail en elke nuance komt tot leven, zodat je jezelf kunt onderdompelen in een wereld van pure muzikaliteit. De Victrola Eastwood is niet alleen geschikt voor het afspelen van 7 en 12 inch platen, maar kan ook verschillende afspeelsnelheden aan. Of je nu wilt luisteren naar klassieke albums op 33 toeren, dansbare hits op 45 toeren of zelfs vintage platen op 78 toeren, deze platenspeler kan het allemaal aan. Je hoeft je geen zorgen te maken over compatibiliteit, want je kunt moeiteloos genieten van je gehele vinylcollectie. Maar dat is nog niet alles. De Victrola Eastwood biedt je ook de mogelijkheid om draadloos te genieten van je digitale muziekbibliotheek. Met de ingebouwde bluetooth-functie kun je eenvoudig verbinding maken met je mobiele apparaat en je favoriete nummers streamen. Zo kun je genieten van het beste van beide werelden: de warmte en authenticiteit van vinyl en het gemak van moderne technologie. Kortom, met de Victrola Eastwood haal je een prachtige platenspeler in huis die je laat genieten van al je favoriete muziek, zowel analoog als digitaal. Laat je meevoeren op de golven van geluid en beleef.

Pluspunten
  • Je luistert direct naar je platen met behulp van de ingebouwde stereospeakers. Met de Victrola Eastwood kun je platen afspelen op zowel 33, 45 als 78 toeren. Je kunt draadloos je digitale afspeellijsten naar de platenspeler streamen via bluetooth.

Minpunten
  • Je bedient de toonarm van de platenspeler handmatig, omdat deze niet volautomatisch is.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Victrola Eastwood

Om erachter te komen of de Victrola Eastwood ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Victrola Eastwood is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Victrola Eastwood koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals