Victrola VTA-200 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Victrola VTA-200. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Victrola VTA-200.

Specificaties Victrola VTA-200

Merk

Victrola

Fabrikantcode

VTA-200B-MAH-EU

Omschrijving van de Victrola VTA-200

De Victrola VTA-200 is een veelzijdige platenspeler die zorgt voor een onvergetelijke luisterervaring. Met maar liefst 6 afspeelmogelijkheden is deze platenspeler perfect voor muziekliefhebbers die graag verschillende formaten willen afspelen. Naast het afspelen van vinylplaten, kun je ook eenvoudig je smartphone of tablet via bluetooth verbinden om je favoriete muziek te streamen. Deze platenspeler biedt nog veel meer dan alleen vinyl- en bluetooth-afspeelmogelijkheden. Met de ingebouwde cd-speler kun je ook genieten van je favoriete cd's. Daarnaast ondersteunt de platenspeler ook FM-radio, cassettebanden en audioapparaten via de aux-ingang. Zo kun je altijd genieten van je favoriete muziek, ongeacht het formaat. Een ander voordeel van de Victrola VTA-200 is dat je direct muziek kunt afspelen dankzij de ingebouwde speakers. Je hoeft de platenspeler niet eerst op een voorversterker aan te sluiten. En als je even wilt genieten van je muziek zonder anderen te storen, kun je eenvoudig een koptelefoon aansluiten. Kortom, met de Victrola VTA-200 haal je een veelzijdige en gebruiksvriendelijke platenspeler in huis waarmee je eindeloos kunt genieten van al je favoriete muziek.

Pluspunten
  • Stream draadloos muziek vanaf een smartphone of tablet naar de platenspeler via bluetooth. Speel naast platen ook cd's af op de platenspeler. Dankzij de ingebouwde speakers kun je ook zonder versterker genieten van je platen.

Minpunten
  • Je digitaliseert geen lp's op je computer met de platenspeler.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Victrola VTA-200

Om erachter te komen of de Victrola VTA-200 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Victrola VTA-200 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Victrola VTA-200 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals