1. blackfriday
  2. Victrola VTA-240

Victrola VTA-240 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Victrola VTA-240. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Victrola VTA-240.

Specificaties Victrola VTA-240

Merk

Victrola

Fabrikantcode

VTA-240-MAHEU

Omschrijving van de Victrola VTA-240

De Victrola VTA-240 is niet zomaar een platenspeler; het is een waar retro-meesterwerk met een moderne twist. Met deze prachtige platenspeler beleef je de magie van vinyl, terwijl je tegelijkertijd gebruik kunt maken van moderne afspeelmogelijkheden. Verbind eenvoudig je smartphone of tablet via bluetooth met de platenspeler en geniet draadloos van je favoriete muziek. Of het nu gaat om een funky deuntje uit de jaren '70 of de nieuwste hits van vandaag, de ingebouwde speakers laten je muziek tot leven komen met een geweldige geluidskwaliteit. Een van de beste eigenschappen van de Victrola VTA-240 is het gemak waarmee je kunt genieten van je muziek. Je hoeft geen extra versterker aan te sluiten, want de platenspeler is voorzien van ingebouwde speakers. Dit betekent dat je direct kunt beginnen met luisteren, zonder gedoe met extra apparatuur. En als je even ongestoord wilt genieten, sluit dan gewoon een koptelefoon aan en dompel jezelf onder in je favoriete platen en afspeellijsten, zonder gestoord te worden. Met zijn stijlvolle retro-ontwerp en moderne functionaliteiten is de Victrola VTA-240 de perfecte keuze voor liefhebbers van zowel vintage als moderne muziek. Deze platenspeler tilt je luisterervaring naar een hoger niveau en laat je genieten van een ongeëvenaarde geluidskwaliteit, waar je ook bent. Dompel jezelf onder in de wereld van vinyl en geniet van de tijdloze schoonheid.

Pluspunten
  • Stream draadloos muziek vanaf een smartphone of tablet naar de platenspeler via bluetooth. Dankzij de ingebouwde speakers kun je ook zonder versterker van je platen genieten. Sluit een koptelefoon aan om in stilte van je favoriete platen te genieten.

Minpunten
  • Je zet geen platen over naar je computer met behulp van de platenspeler.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Victrola VTA-240

Om erachter te komen of de Victrola VTA-240 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Victrola VTA-240 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Victrola VTA-240 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals