1. blackfriday
  2. Victrola VTA-270

Victrola VTA-270 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Victrola VTA-270. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Victrola VTA-270.

Specificaties Victrola VTA-270

Merk

Victrola

Fabrikantcode

VTA-270B-ESP-EU

Omschrijving van de Victrola VTA-270

De Victrola VTA-270 is een veelzijdige platenspeler die je de mogelijkheid biedt om op maar liefst 6 verschillende manieren naar muziek te luisteren. Maar dat is nog niet alles! Met deze platenspeler kun je namelijk ook je smartphone of tablet draadloos verbinden via bluetooth, zodat je moeiteloos je favoriete nummers kunt afspelen zonder gedoe met kabels. Bovendien is de VTA-270 uitgerust met een ingebouwde cd-speler, waardoor je ook je geliefde cd's kunt beluisteren met deze veelzijdige platenspeler. Naast het afspelen van vinylplaten en cd's, ondersteunt deze platenspeler ook FM-radio, cassettebandjes en audioapparaten via de aux-ingang. Dit betekent dat je echt alle mogelijkheden hebt om van je muziekcollectie te genieten, ongeacht het medium waarop het is opgeslagen. En het beste van alles is dat je direct kunt genieten van je muziek, want de VTA-270 is voorzien van ingebouwde speakers. Je hoeft dus geen aparte voorversterker aan te sluiten. Wil je liever in alle rust genieten van je favoriete nummers? Geen probleem! Deze platenspeler is ook voorzien van een koptelefoonaansluiting, zodat je ongestoord kunt genieten zonder anderen te storen. Met de Victrola VTA-270 haal je de ultieme muziekervaring in huis, waarbij je kunt kiezen uit verschillende afspeelmogelijkheden en geniet van hoogwaardig geluid, zonder gedoe met extra appar.

Pluspunten
  • Via bluetooth stream je muziek van je smartphone naar de draaitafel. Speel naast platen ook cd's af op de draaitafel. Dankzij de ingebouwde luidsprekers geniet je ook zonder versterker van je platen.

Minpunten
  • Met de platenspeler digitaliseer je geen platen op je computer.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Victrola VTA-270

Om erachter te komen of de Victrola VTA-270 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Victrola VTA-270 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Victrola VTA-270 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals