Vileda Steam Plus XXL Power Pad Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Vileda Steam Plus XXL Power Pad. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Vileda Steam Plus XXL Power Pad.

Specificaties Vileda Steam Plus XXL Power Pad

Merk

Vileda

Fabrikantcode

168937

Omschrijving van de Vileda Steam Plus XXL Power Pad

Met de Vileda Steam Plus XXL Power Pad reinig je moeiteloos alle soorten vloeren. En alsof dat nog niet genoeg is, ontvang je ook een tapijtopzetstuk waarmee je zelfs je vloerkleed of tapijt kunt reinigen. Heb je tegels in huis? Geen probleem! Gebruik dan de microvezeldoek met rode ruwe haren, speciaal ontworpen om de vloer grondig te schrobben en hardnekkige vlekken te verwijderen. Voor parketvloeren die gevoelig zijn voor krassen, raden we de witte microvezeldoek aan. Deze doek voorkomt beschadigingen terwijl je aan het dweilen bent. Het beste van alles is dat de elektrische dweil binnen slechts 15 seconden opwarmt, zelfs als je hem bijvult. Met de brede dweilkop kun je in één keer een groot oppervlak schoonmaken, waardoor je sneller klaar bent met het huishouden. En maak je geen zorgen over de microvezeldoeken. Na gebruik kun je ze eenvoudig wassen en aan de waslijn laten drogen, zodat ze weer klaar zijn voor de volgende schoonmaakbeurt. Met de Vileda Steam Plus XXL Power Pad wordt schoonmaken een fluitje van een cent en kun je genieten van een brandschone vloer zonder gedoe.

Pluspunten
  • Dankzij de brede kop van 40 cm ben je sneller klaar met dweilen. De elektrische dweil is binnen 15 seconden opgewarmd, zelfs als je hem bijvult. Dankzij de 3 verschillende reinigingsstanden en opzetstukken kun je parket, tapijt en tegels reinigen.

Minpunten
  • Je hebt altijd een stopcontact nodig, want de elektrische dweil is niet draadloos.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Vileda Steam Plus XXL Power Pad

Om erachter te komen of de Vileda Steam Plus XXL Power Pad ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Vileda Steam Plus XXL Power Pad is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Vileda Steam Plus XXL Power Pad koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals