1. blackfriday
  2. Winix L500

Winix L500 Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Winix L500. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Winix L500.

Specificaties Winix L500

Merk

Winix

Fabrikantcode

1052-0001-02

Omschrijving van de Winix L500

Met de Winix L500 kun je een ruimte tot 50 vierkante meter bevochtigen met warme of koude nevel. Dit slimme apparaat biedt het gemak van warme mist in de winter en koude mist in de zomer. Het waterreservoir heeft een grote inhoud van 7,5 liter, wat betekent dat je het reservoir niet constant hoeft bij te vullen. Het bijvullen is bovendien eenvoudig en kan gewoon onder de kraan worden gedaan. Om ervoor te zorgen dat het waterreservoir schoon en vrij van bacteriën blijft, is de Winix L500 uitgerust met een geïntegreerde uv-c led lamp. Deze lamp voorkomt de vorming van schadelijke bacteriën en zorgt daarmee voor een schone en gezonde luchtbevochtiging. Je kunt de gewenste luchtvochtigheid instellen tussen 40 en 60 procent, waarbij je telkens in stapjes van 5 procent omhoog kunt gaan. Met de meegeleverde demineralisatie capsules wordt de kans op witte aanslag door hard water verminderd, waardoor je langdurig kunt genieten van een optimale luchtkwaliteit. Als extra handige functie heeft de Winix L500 een timer, zodat je de luchtbevochtiger automatisch kunt laten uitschakelen. Dit is vooral handig als je de luchtbevochtiger 's nachts wilt gebruiken. Het is belangrijk op te merken dat een luchtbevochtiger enkele dagen nodig heeft om de luchtvochtigheid op peil te brengen. Hierdoor kan het waterreservoir in de eerste.

Pluspunten
  • Het waterreservoir kan worden verwijderd en eenvoudig worden bijgevuld onder de kraan. Geschikt voor ruimtes tot 50 vierkante meter, wat groter is dan de meeste bevochtigers in deze prijsklasse. Met een maximaal geluidsniveau van 30 dB is deze bevochtiger stiller dan de meeste luchtbevochtigers in deze prijsklasse.

Minpunten
  • Huisdieren kunnen het geluid van een ultrasone luchtbevochtiger mogelijk niet prettig vinden.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Winix L500

Om erachter te komen of de Winix L500 ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Winix L500 is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Winix L500 koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals