Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart.

Specificaties Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart

Merk

Withings

Fabrikantcode

WBS05-BLACK-ALL-INTE

Omschrijving van de Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart

Houd je gezondheid nauwlettend in de gaten met de Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart bundel. Deze bundel bevat niet alleen een stijlvol horloge, maar ook een slimme weegschaal. De weegschaal biedt gedetailleerde metingen, waaronder vetmassa en spiermassa, zodat je direct kunt zien of je inspanningen in de sportschool vruchten afwerpen. Met de Withings Move ECG kun je je hartslag nauwkeurig monitoren dankzij de ECG-functie. Je kunt zelfs een hartfilmpje maken rechtstreeks vanaf je pols. Naast je hartslag houdt het horloge ook je slaappatroon en aantal stappen bij. Je ontvangt meldingen wanneer je te lang inactief bent geweest, zodat je elke dag voldoende beweging krijgt. Het horloge registreert verschillende activiteiten, zoals wandelen, hardlopen, zwemmen en fietsen. Achteraf kun je al je sportgegevens bekijken in de bijbehorende app. Let op: het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen voor bepaalde personen, zoals zwangere vrouwen, kinderen of mensen die medische elektronische apparatuur gebruiken. Raadpleeg de handleiding voor gebruik voor alle veiligheidsmaatregelen en om te controleren of de weegschaal geschikt is voor jouw situatie.

Pluspunten
  • Het horloge en de weegschaal werken samen om jouw gezondheid te verbeteren. De ingebouwde hartslagsensor van het horloge meet jouw hartslag via jouw pols. Naast jouw gewicht en BMI meet de personenweegschaal ook jouw vetpercentage, spiermassa, vochtgehalte en botmassa.

Minpunten
  • Je kunt niet telefoneren met de hybride horloge. De horlogekast is relatief klein met een diameter van 39,5 mm. Het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico's met zich meebrengen voor bepaalde personen

    .

    Controleer in de handleiding of de weegschaal geschikt is voor jou voordat je hem gebruikt.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart

Om erachter te komen of de Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Move ECG Zilver/Zwart + Withings Body + Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals