Withings Scanwatch Blauw 38 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings Scanwatch Blauw 38 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings Scanwatch Blauw 38 mm.

Specificaties Withings Scanwatch Blauw 38 mm

Merk

Withings

Fabrikantcode

HWA09-model 6-All-Int

Omschrijving van de Withings Scanwatch Blauw 38 mm

Met de Withings Scanwatch Blauw 38 mm houd je jouw gezondheid nauwlettend in de gaten, terwijl je toch kunt genieten van een prachtig ontwerp. Dit hybride horloge combineert een digitaal scherm met analoge wijzers, waardoor je jouw hartslag en inkomende oproepen van je smartphone de hele dag door kunt bekijken. Bovendien kun je al je gegevens eenvoudig terugvinden in de Withings Health Mate app. Deze Scanwatch is uitgerust met een ECG-meter, waarmee je hartfilmpjes kunt maken en hartritmestoornissen kunt detecteren. Daarnaast beschikt het horloge over een saturatiemeter, die het zuurstofgehalte in je bloed meet en slaapapneu kan detecteren. Dit horloge is niet alleen functioneel, maar ook duurzaam. Het is voorzien van een roestvrijstalen horlogekast en extra krasbestendig saffierglas, zodat je er zeker van kunt zijn dat het lang meegaat. De batterij van de Scanwatch gaat maar liefst tot 30 dagen mee, waardoor je het horloge dag en nacht kunt dragen zonder je zorgen te maken over het opladen ervan. Bovendien is het horloge waterdicht, waardoor je er zelfs mee kunt douchen of zwemmen. Het meet zelfs je zwemafstand en -snelheid. Let op: bij de aankoop van dit horloge wordt geen stekker meegeleverd. Je kunt de horloge opladen via het stopcontact met behulp van de stekker (thuislader) van.

Pluspunten
  • Meet je hartslag met de elektronische hartslagsensor en maak hartfilmpjes met de elektrocardiogramfunctie (ECG). Het horloge registreert hoeveel calorieën je verbrandt, zodat je je voeding erop kunt afstemmen. Dankzij het sterke saffierglas is je horloge bestand tegen krassen.

Minpunten
  • Met het hybride horloge is het niet mogelijk om de camera van je smartphone te bedienen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings Scanwatch Blauw 38 mm

Om erachter te komen of de Withings Scanwatch Blauw 38 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Blauw 38 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Blauw 38 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals