Withings Scanwatch Blauw 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings Scanwatch Blauw 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings Scanwatch Blauw 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm.

Specificaties Withings Scanwatch Blauw 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm

Merk

Withings

Fabrikantcode

LEATH BAND-BLK-18MM

Omschrijving van de Withings Scanwatch Blauw 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm

Met de Withings Scanwatch Blauw 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18 mm geef je jouw Scanwatch een stijlvolle en chique uitstraling. Het bijgeleverde leren bandje zorgt ervoor dat je voor elke gelegenheid een passende horlogeband hebt. De Withings Scanwatch houdt nauwlettend je gezondheid in de gaten, zonder de uitstraling van een typisch sporthorloge. Dit hybride horloge combineert analoge wijzers met een digitaal scherm, waarop je gedurende de dag je hartslag en inkomende oproepen van je smartphone kunt bekijken. De Scanwatch is uitgerust met een ECG-meter, waarmee je hartfilmpjes kunt maken en eventuele hartritmestoornissen kunt detecteren. Daarnaast beschikt het horloge over een saturatiemeter, die het zuurstofgehalte in je bloed meet en zelfs slaapapneu kan detecteren. Het horloge is voorzien van een roestvrijstalen horlogekast en extra krasbestendig saffierglas, waardoor het langdurig mooi blijft. De batterij van de Scanwatch gaat tot wel 30 dagen mee, waardoor je het horloge dag en nacht kunt dragen, zelfs tijdens het douchen of zwemmen. Het horloge is namelijk waterdicht en kan zelfs je zwemafstand en -snelheid meten. Let op: bij de aankoop van de Scanwatch wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een.

Pluspunten
  • Met het extra leren bandje kun je snel veranderen van een sportieve naar een chique uitstraling. Gebruik de hartslagsensor om je hartslag te meten en maak gebruik van de elektrocardiogram functie (ECG) om hartfilmpjes te maken. Dankzij het sterke saffierglas is je horloge bestand tegen krassen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om de camera van je smartphone te bedienen met het hybride horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings Scanwatch Blauw 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm

Om erachter te komen of de Withings Scanwatch Blauw 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Blauw 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Blauw 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals