Withings ScanWatch Horizon Blauw Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings ScanWatch Horizon Blauw. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings ScanWatch Horizon Blauw.

Specificaties Withings ScanWatch Horizon Blauw

Merk

Withings

Fabrikantcode

HWA09-model 7-All-Int

Omschrijving van de Withings ScanWatch Horizon Blauw

Met de Withings ScanWatch Horizon Blauw heb je niet alleen een stijlvol horloge om je pols, maar ook een uitgebreide gezondheidsmonitor. Dit hybride horloge combineert een digitaal scherm met analoge wijzers, waardoor je zowel de tijd kunt aflezen als belangrijke gezondheidsinformatie kunt zien. Met de bijbehorende Withings Health Mate app heb je altijd toegang tot je resultaten en kun je je hartslag, inkomende oproepen en meldingen van je smartphone bekijken. De ScanWatch Horizon Blauw wordt geleverd met een metalen horlogeband die het horloge een luxe en tijdloze uitstraling geeft. Voor extra comfort tijdens het sporten wordt er ook een kunststof sportband meegeleverd. Bovendien is dit horloge uitgerust met een ECG meter om hartfilmpjes te maken en hartritmestoornissen op te sporen. Met de saturatiemeter kun je het zuurstofgehalte in je bloed meten en zelfs controleren op slaapapneu. Dankzij de roestvrijstalen horlogekast en het krasbestendige saffierglas is de ScanWatch Horizon Blauw duurzaam en robuust. De batterij van dit horloge gaat maar liefst tot 30 dagen mee, waardoor je het dag en nacht kunt dragen zonder je zorgen te maken over het opladen. Bovendien is de ScanWatch waterdicht, zodat je er ook mee kunt douchen en zwemmen. Het horloge houdt zelfs je zwemafstand en -snelheid bij. Let op: er wordt geen o.

Pluspunten
  • Dankzij het robuuste saffierglas is jouw horloge krasbestendig. Met de ingebouwde hartslagsensor meet je jouw hartslag via jouw pols. Het hybride horloge geeft notificaties door middel van een subtiele trilling of bewegende wijzers.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om de camera van je smartphone te bedienen met het hybride horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings ScanWatch Horizon Blauw

Om erachter te komen of de Withings ScanWatch Horizon Blauw ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings ScanWatch Horizon Blauw is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings ScanWatch Horizon Blauw koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals