Withings ScanWatch Horizon Groen Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings ScanWatch Horizon Groen. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings ScanWatch Horizon Groen.

Specificaties Withings ScanWatch Horizon Groen

Merk

Withings

Fabrikantcode

HWA09-model 8-All-Int

Omschrijving van de Withings ScanWatch Horizon Groen

Met de Withings ScanWatch Horizon Groen heb je niet alleen een stijlvol horloge om je pols, maar ook een slimme metgezel die je gezondheid nauwlettend in de gaten houdt. Dit hybride horloge combineert een digitaal scherm met analoge wijzers, waardoor je op een elegante manier toegang hebt tot belangrijke informatie. Met een snelle blik op je pols kun je je hartslag controleren en inkomende oproepen en meldingen van je smartphone bekijken. Bovendien kun je al je gezondheidsgegevens eenvoudig bijhouden in de Withings Health Mate app. Naast zijn prachtige ontwerp biedt de ScanWatch Horizon Groen ook geavanceerde functies die je gezondheid naar een hoger niveau tillen. Met de ECG-meter kun je hartfilmpjes maken, waardoor je eventuele hartritmestoornissen kunt detecteren. De saturatiemeter meet het zuurstofgehalte in je bloed en kan zelfs slaapapneu detecteren. Dit horloge is niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam. Met een roestvrijstalen horlogekast en krasbestendig saffierglas blijft het er als nieuw uitzien, zelfs na intensief gebruik. Daarnaast is de ScanWatch Horizon Groen waterdicht, zodat je het horloge dag en nacht kunt dragen, zelfs tijdens het douchen of zwemmen. Het horloge meet zelfs je zwemafstand en -snelheid, waardoor het een perfecte metgezel is voor actieve waterliefhebbers. En dankzij de langdurige.

Pluspunten
  • Dankzij het duurzame saffierglas is je horloge krasbestendig. Met de ingebouwde hartslagsensor kun je je hartslag meten via je pols. Het hybride horloge geeft meldingen door middel van een subtiele trilling of bewegende wijzers.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om de camera van je smartphone te controleren met de hybride horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings ScanWatch Horizon Groen

Om erachter te komen of de Withings ScanWatch Horizon Groen ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings ScanWatch Horizon Groen is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings ScanWatch Horizon Groen koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals