Withings Scanwatch Roségoud 38 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm.

Specificaties Withings Scanwatch Roségoud 38 mm

Merk

Withings

Fabrikantcode

HWA09-model 5-All-Int

Omschrijving van de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm

Met de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm heb je niet alleen een prachtig ontworpen horloge, maar ook een betrouwbare metgezel voor het monitoren van je gezondheid. Dit hybride horloge combineert een digitaal scherm met elegante analoge wijzers, waardoor je altijd op de hoogte blijft van je hartslag en inkomende oproepen van je smartphone. Daarnaast kun je al je gezondheidsresultaten gemakkelijk bekijken in de Withings Health Mate app. Wat de Scanwatch echt bijzonder maakt, is de ingebouwde ECG meter. Hiermee kun je eenvoudig hartfilmpjes maken en eventuele hartritmestoornissen detecteren. Daarnaast beschikt het horloge over een saturatiemeter, die het zuurstofgehalte in je bloed meet en zelfs slaapapneu kan detecteren. Met een roestvrijstalen horlogekast en krasbestendig saffierglas is de Scanwatch niet alleen stijlvol, maar ook duurzaam en robuust. Met een batterijduur van maar liefst 30 dagen kun je de Scanwatch dag en nacht dragen, zonder je zorgen te maken over het opladen ervan. Het horloge is bovendien waterdicht, dus je kunt er zelfs mee douchen of zwemmen. En alsof dat nog niet genoeg is, meet de Scanwatch ook nog eens je zwemafstand en -snelheid. Kortom, met de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm heb je een prachtig horloge dat niet alleen je stijl verbetert, maar ook je gezondheid in de g.

Pluspunten
  • Meet je hartslag met behulp van de elektrische hartslagsensor en maak hartfilmpjes met de elektrocardiogramfunctie (ECG). Het horloge registreert het aantal calorieën dat je verbrandt, zodat je je voedselinname hierop kunt afstemmen. Dankzij het duurzame saffierglas is je horloge bestand tegen krassen.

Minpunten
  • Je kunt de camera van je smartphone niet bedienen met het hybride horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm

Om erachter te komen of de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Roségoud 38 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Roségoud 38 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals