Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm.

Specificaties Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm

Merk

Withings

Fabrikantcode

LEATH BAND-BLK-18MM

Omschrijving van de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm

Met de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm geef je jouw Scanwatch een chique en stijlvolle uitstraling. Het extra leren bandje zorgt ervoor dat je voor elke gelegenheid een passend horlogebandje hebt. Maar dit horloge is niet alleen een mode-accessoire, het houdt ook nauwlettend je gezondheid in de gaten. De Scanwatch van Withings combineert de elegantie van analoge wijzers met de functionaliteit van een digitaal scherm. Op dit scherm kun je gemakkelijk je hartslag aflezen en ontvang je de hele dag door meldingen van inkomende oproepen op je smartphone. Maar dat is niet alles. Dit hybride horloge is uitgerust met een ECG meter, waarmee je hartfilmpjes kunt maken en hartritmestoornissen kunt detecteren. Daarnaast beschikt de Scanwatch over een saturatiemeter, die het zuurstofgehalte in je bloed meet en zelfs slaapapneu kan detecteren. Met een roestvrijstalen horlogekast en krasbestendig saffierglas is de Scanwatch niet alleen duurzaam, maar ook nog eens stijlvol. En met een batterijduur van maar liefst 30 dagen hoef je je geen zorgen te maken dat het horloge leeg raakt. Je kunt het dag en nacht dragen, zelfs tijdens het douchen of zwemmen, want de Scanwatch is waterdicht. Bovendien meet het horloge ook nog eens je zwemafstand en -snelheid. Let op: bij de aankoop van dit horloge wordt geen adapter mee.

Pluspunten
  • Met het extra leren bandje kun je gemakkelijk overschakelen van een sportieve naar een chique uitstraling. Meten van je hartslag is mogelijk met de hartslagsensor en je kunt hartfilmpjes maken met de elektrocardiogram functie (ECG). Dankzij het duurzame saffierglas is je horloge bestand tegen krassen.

Minpunten
  • Je kunt de camera van je smartphone niet bedienen met het hybride horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm

Om erachter te komen of de Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Roségoud 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals