Withings Scanwatch Wit 38 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings Scanwatch Wit 38 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings Scanwatch Wit 38 mm.

Specificaties Withings Scanwatch Wit 38 mm

Merk

Withings

Fabrikantcode

HWA09-model 1-All-Int

Omschrijving van de Withings Scanwatch Wit 38 mm

Met de Withings Scanwatch Wit 38 mm heb je niet alleen een prachtig horloge om je pols, maar houd je ook nauwlettend je gezondheid in de gaten. Dit hybride horloge combineert een digitaal scherm met elegante analoge wijzers. Op het scherm kun je gemakkelijk je hartslag en binnenkomende oproepen van je smartphone bekijken, de hele dag door. Bovendien kun je al je gegevens en resultaten ook in de Withings Health Mate app bekijken. De Scanwatch gaat een stap verder met zijn geavanceerde functies. Het is uitgerust met een ECG-meter waarmee je zelfs hartfilmpjes kunt maken en eventuele hartritmestoornissen kunt detecteren. Daarnaast meet de saturatiemeter het zuurstofgehalte in je bloed en kan het zelfs slaapapneu detecteren. Het horloge is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal en heeft extra krasbestendig saffierglas, waardoor het duurzaam en stijlvol is. Een ander voordeel van de Scanwatch is de lange batterijduur van maar liefst 30 dagen. Je kunt dus dag en nacht van alle functies genieten, zelfs tijdens het douchen of zwemmen, want het horloge is waterdicht. Het meet zelfs je zwemafstand en -snelheid. Houd er wel rekening mee dat er geen adapter bijgeleverd wordt. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van.

Pluspunten
  • Meet je hartslag met de elektrische hartslagsensor en maak hartfilmpjes met de elektrocardiogramfunctie (ECG). Het horloge berekent hoeveel calorieën je verbrandt, zodat je je voeding hierop kunt afstemmen. Dankzij het duurzame saffierglas is je horloge krasbestendig.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om de camera van je smartphone te bedienen met het hybride horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings Scanwatch Wit 38 mm

Om erachter te komen of de Withings Scanwatch Wit 38 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Wit 38 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Wit 38 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals