1. blackfriday
  2. Withings Scanwatch Wit 42 mm

Withings Scanwatch Wit 42 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings Scanwatch Wit 42 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings Scanwatch Wit 42 mm.

Specificaties Withings Scanwatch Wit 42 mm

Merk

Withings

Fabrikantcode

HWA09-model 3-All-Int

Omschrijving van de Withings Scanwatch Wit 42 mm

Met de Withings Scanwatch Wit 42 mm heb je niet alleen een stijlvol horloge om je pols, maar ook een betrouwbare metgezel voor je gezondheid. Dit hybride horloge combineert een digitaal scherm met analoge wijzers, waardoor je altijd op de hoogte bent van je hartslag en inkomende oproepen van je smartphone. Daarnaast kun je al je resultaten eenvoudig bekijken in de gebruiksvriendelijke Withings Health Mate app. De Scanwatch is uitgerust met geavanceerde functies die je gezondheid nauwlettend in de gaten houden. Met de ingebouwde ECG meter kun je zelf hartfilmpjes maken, waardoor je mogelijke hartritmestoornissen kunt detecteren. Daarnaast beschikt het horloge over een saturatiemeter die het zuurstofgehalte in je bloed meet en zelfs slaapapneu kan detecteren. Dankzij de roestvrijstalen horlogekast en het krasbestendige saffierglas, blijft de Scanwatch er altijd als nieuw uitzien. Een ander voordeel van de Scanwatch is de indrukwekkende batterijduur van maar liefst 30 dagen. Dit betekent dat je het horloge dag en nacht kunt dragen, zelfs tijdens het douchen of zwemmen. Het horloge is namelijk waterdicht en kan zelfs je zwemafstand en -snelheid meten. Let op: bij aankoop wordt geen adapter meegeleverd, maar je kunt de adapter van je telefoonoplader gebruiken of er apart een aanschaffen. Dit horloge is ideaal voor een polsomtrek.

Pluspunten
  • Meet uw hartslag met behulp van de elektrische hartslagsensor en maak hartfilmpjes met de elektrocardiogramfunctie (ECG). Het horloge registreert hoeveel calorieën u verbrandt, zodat u uw voedselinname hierop kunt afstemmen. Dankzij het sterke saffierglas is uw horloge bestand tegen krassen.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om de camera van jouw smartphone te bedienen met het hybride horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings Scanwatch Wit 42 mm

Om erachter te komen of de Withings Scanwatch Wit 42 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Wit 42 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Wit 42 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals