Withings Scanwatch Zwart 38 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings Scanwatch Zwart 38 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings Scanwatch Zwart 38 mm.

Specificaties Withings Scanwatch Zwart 38 mm

Merk

Withings

Fabrikantcode

HWA09-model 2-All-Int

Omschrijving van de Withings Scanwatch Zwart 38 mm

Met de Withings Scanwatch Zwart 38 mm kun je jouw gezondheid nauwlettend in de gaten houden, zonder concessies te doen aan het ontwerp. Dit hybride horloge combineert een digitaal scherm met analoge wijzers, waardoor je constant je hartslag en inkomende oproepen van je smartphone kunt bekijken. Bovendien kun je al je gegevens bekijken in de Withings Health Mate app. Maar dat is nog niet alles! De Scanwatch heeft ook een ECG-meter waarmee je hartfilmpjes kunt maken en hartritmestoornissen kunt detecteren. Daarnaast meet de saturatiemeter het zuurstofgehalte in je bloed en kan het zelfs slaapapneu detecteren. Dit horloge is niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Het is voorzien van een roestvrijstalen horlogekast en extra krasbestendig saffierglas, zodat het lang mooi blijft. Bovendien gaat de batterij van de Scanwatch tot wel 30 dagen mee, zodat je het horloge dag en nacht kunt dragen. Zelfs tijdens het douchen of zwemmen, want het horloge is waterdicht. Daarnaast meet het ook nog eens je zwemafstand en -snelheid. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Gebruik dan de adapter van je telefoonoplader of bestel een losse adapter bij. Dit horloge is aanbevolen voor een polsomtrek van 15 tot 17 centimeter, zodat het perfect om je pols past.

Pluspunten
  • Meet je hartslag met behulp van de elektrische hartslagsensor en maak hartfilmpjes met de Elektrocardiogram (ECG) functie. Het horloge registreert de aantal calorieën die je verbrandt, zodat je je voedselinname daarop kunt afstemmen. Dankzij het sterke saffierglas is je horloge goed beschermd tegen krassen.

Minpunten
  • Je kunt de camera van je smartphone niet bedienen met het hybride horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings Scanwatch Zwart 38 mm

Om erachter te komen of de Withings Scanwatch Zwart 38 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Zwart 38 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Zwart 38 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals