1. blackfriday
 2. Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm

Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm.

Specificaties Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm

Merk

Withings

Fabrikantcode

LEATH BAND-BLK-18MM

Omschrijving van de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm

Met de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm geef je jouw Scanwatch een elegante en verfijnde uitstraling. Dankzij het extra leren bandje heb je voor elke gelegenheid een passend horlogebandje. De Withings Scanwatch combineert de functionaliteit van een gezondheidstracker met de stijlvolle uitstraling van een klassiek horloge. Dit hybride horloge heeft analoge wijzers op een digitaal scherm, waardoor je op een stijlvolle manier je gezondheid kunt monitoren. Met de Scanwatch kun je de hele dag door je hartslag controleren en inkomende oproepen van je smartphone bekijken. Daarnaast beschikt de Scanwatch over een ECG meter waarmee je zelf hartfilmpjes kunt maken en eventuele hartritmestoornissen kunt detecteren. De saturatiemeter meet het zuurstofgehalte in je bloed en kan zelfs slaapapneu detecteren. Het horloge is voorzien van een roestvrijstalen horlogekast en extra krasbestendig saffierglas, waardoor het duurzaam en stijlvol is. De batterij van de Scanwatch gaat tot wel 30 dagen mee, waardoor je het horloge dag en nacht kunt dragen zonder je zorgen te hoeven maken over het opladen. Bovendien is het horloge waterdicht, zodat je er ook mee kunt douchen of zwemmen. Daarnaast meet het horloge zelfs je zwemafstand en -snelheid. Let op: er wordt geen adapter meegeleverd, maar je kunt de adapter.

Pluspunten
 • 1

  .

  Met het extra leren bandje kun je snel switchen van een sportieve naar een chique look. 2

  .

  Gebruik de hartslagsensor om je hartslag te meten en maak hartfilmpjes met de elektrocardiogram functie (ECG). 3

  .

  Je horloge is bestand tegen krassen dankzij het sterke saffierglas.

Minpunten
 • Je kunt de camera van je smartphone niet bedienen met het hybride horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm

Om erachter te komen of de Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Zwart 38 mm + Withings Leren Bandje Zwart 18mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals