1. blackfriday
  2. Withings Scanwatch Zwart 42 mm

Withings Scanwatch Zwart 42 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings Scanwatch Zwart 42 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings Scanwatch Zwart 42 mm.

Specificaties Withings Scanwatch Zwart 42 mm

Merk

Withings

Fabrikantcode

HWA09-model 4-All-Int

Omschrijving van de Withings Scanwatch Zwart 42 mm

Met de Withings Scanwatch Zwart 42 mm heb je niet alleen een stijlvol horloge om je pols, maar ook een krachtige tool om je gezondheid te monitoren. Dit hybride horloge combineert een digitaal scherm met analoge wijzers, waardoor je eenvoudig je hartslag en inkomende oproepen van je smartphone kunt bekijken, de hele dag door. Maar dat is nog niet alles, want met behulp van de Withings Health Mate app kun je ook al je gezondheidsgegevens inzien en analyseren. De Scanwatch gaat een stap verder dankzij de ingebouwde ECG meter, waarmee je zelf hartfilmpjes kunt maken en eventuele hartritmestoornissen kunt detecteren. Daarnaast beschikt het horloge over een saturatiemeter, die het zuurstofgehalte in je bloed meet en zelfs signalen van slaapapneu kan herkennen. Met een roestvrijstalen horlogekast en extra krasbestendig saffierglas is de Scanwatch ook nog eens duurzaam en stijlvol. En dankzij de waterdichte functie kun je het horloge zelfs dragen tijdens het douchen en zwemmen, terwijl het tegelijkertijd je zwemafstand en -snelheid meet. De batterij van de Scanwatch gaat maar liefst 30 dagen mee, dus je hoeft je geen zorgen te maken over het regelmatig opladen van je horloge. Let wel op dat er geen adapter wordt meegeleverd, maar je kunt de adapter van je telefoonoplader gebruiken of een losse adapter bestellen om het horloge op te laden via het.

Pluspunten
  • Meet je hartslag met de elektronische hartslagsensor en maak hartfilmpjes met de elektrocardiogram functie (ECG). Het horloge berekent het aantal calorieën dat je verbrandt, zodat je je voeding hierop kunt afstemmen. Dankzij het sterke saffierglas is je horloge krasbestendig.

Minpunten
  • Je kunt de camera van je smartphone niet bedienen met het hybride horloge.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings Scanwatch Zwart 42 mm

Om erachter te komen of de Withings Scanwatch Zwart 42 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Zwart 42 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Scanwatch Zwart 42 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals