Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart.

Specificaties Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart

Merk

Withings

Fabrikantcode

WBS05-BLACK-ALL-INTE

Omschrijving van de Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart

Houd je gezondheid nauwlettend in de gaten met de Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart bundel. Deze bundel bestaat uit een slim horloge en een slimme weegschaal, beide in een elegante zwarte kleur. De weegschaal meet niet alleen je gewicht, maar ook je vetpercentage en spiermassa. Zo kun je precies zien of je harde werk in de sportschool vruchten afwerpt. Het horloge daarentegen houdt bij hoeveel calorieën je verbrandt, welke afstand je aflegt en je hartslag. Deze informatie kun je gemakkelijk aflezen op het kleine scherm boven de analoge wijzers. Dankzij de bijbehorende app kun je al je gegevens op je gemak terugkijken en eenvoudig doelen instellen. Daarnaast kun je al je berichten, inkomende oproepen en e-mails direct vanaf je pols lezen. Zo mis je nooit meer een belangrijk telefoontje. Let op: bij het horloge wordt geen adapter meegeleverd, dus als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, dien je apart een adapter te bestellen. Houd er ook rekening mee dat het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse bepaalde gezondheidsrisico's met zich mee kan brengen voor bepaalde groepen, zoals zwangere vrouwen, kinderen of mensen die medische elektronische apparatuur gebruiken. Raadpleeg daarom altijd de handleiding voor alle veiligheidsvoorschriften en om te controleren of de weegschaal geschikt is voor jouw situatie.

Pluspunten
  • Het horloge en de weegschaal werken samen om jouw gezondheid te verbeteren. De ingebouwde hartslagsensor van het horloge meet jouw hartslag via je pols. De personenweegschaal meet naast jouw gewicht en BMI ook jouw vetpercentage, spiermassa, vochtgehalte en botmassa.

Minpunten
  • Je kunt geen telefoongesprekken voeren met de hybride horloge. De kast van het horloge is relatief klein met een diameter van 39,5 mm. Het gebruik van een weegschaal met lichaamsanalyse kan gezondheidsrisico's opleveren voor bepaalde personen

    .

    Raadpleeg de handleiding om te kijken of de weegschaal geschikt is voor jou.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart

Om erachter te komen of de Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Steel HR Sport Zwart + Withings Body + Zwart koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals