1. blackfriday
  2. Withings Steel HR Zilver/Wit 36 mm

Withings Steel HR Zilver/Wit 36 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings Steel HR Zilver/Wit 36 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings Steel HR Zilver/Wit 36 mm.

Specificaties Withings Steel HR Zilver/Wit 36 mm

Merk

Withings

Fabrikantcode

HWA03-36white-All-Inter

Omschrijving van de Withings Steel HR Zilver/Wit 36 mm

De Withings Steel HR is niet zomaar een horloge, het is een stijlvol accessoire dat je helpt om gezond en fit te blijven. Met zijn slanke ontwerp en slimme functies is dit horloge de perfecte metgezel voor iedereen die zijn gezondheid serieus neemt. Dit horloge meet niet alleen de hoeveelheid calorieën die je verbrandt en de afstand die je dagelijks aflegt, maar ook je hartslag. Deze waardevolle informatie wordt weergegeven op een klein scherm boven de analoge wijzers. Maar dat is nog niet alles! Met de bijbehorende Health Mate app kun je al je gegevens rustig bekijken en vergelijken. Je kunt zelfs je stappendoel instellen en op het scherm van je Steel HR zien hoe ver je bent gekomen. Naast al deze gezondheidsvoordelen mis je nooit meer een belangrijk bericht. Dankzij de notificaties ontvang je meldingen van inkomende oproepen, e-mails en appjes rechtstreeks op je horloge. Zo blijf je altijd op de hoogte, zonder constant op je telefoon te hoeven kijken. Het enige waar je op moet letten, is dat er geen thuislader wordt meegeleverd. Maar maak je geen zorgen, je kunt een thuislader apart bestellen als je je horloge via het stopcontact wilt opladen. Met de Withings Steel HR haal je niet alleen een elegant horloge in huis, maar ook een slimme metgezel die je helpt om gezond en georganiseerd te blijven. Bestel vandaag nog en ervaar zelf de vele voordelen van dit geweldige horloge!

Pluspunten
  • Met de ingebouwde hartslagsensor meet je jouw hartslag via je pols. Het horloge registreert hoeveel calorieën je verbrandt, zodat je jouw voeding hierop kunt afstemmen. Het hybride horloge geeft meldingen door middel van een lichte trilling en een melding op je scherm.

Minpunten
  • Het is niet mogelijk om de camera van je smartphone te bedienen met de hybride horloge. De horlogekast heeft een relatief kleine diameter van 36.3 mm.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings Steel HR Zilver/Wit 36 mm

Om erachter te komen of de Withings Steel HR Zilver/Wit 36 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Steel HR Zilver/Wit 36 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Steel HR Zilver/Wit 36 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals