Withings Steel HR Zilver/Zwart 36 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings Steel HR Zilver/Zwart 36 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings Steel HR Zilver/Zwart 36 mm.

Specificaties Withings Steel HR Zilver/Zwart 36 mm

Merk

Withings

Fabrikantcode

HWA03-36black-All-Inter

Omschrijving van de Withings Steel HR Zilver/Zwart 36 mm

De Withings Steel HR is niet zomaar een horloge, het is een slimme metgezel die je helpt om gezond te blijven. Met zijn elegante ontwerp en analoge wijzers straalt dit horloge stijl en klasse uit. Maar wat dit horloge echt bijzonder maakt, zijn de slimme functies die het biedt. Met de Steel HR kun je precies bijhouden hoeveel calorieën je verbrandt en hoeveel afstand je per dag aflegt. Het horloge meet ook je hartslag, zodat je altijd op de hoogte bent van je fysieke conditie. Deze informatie wordt weergegeven op het kleine schermpje boven de wijzers, zodat je het gemakkelijk kunt aflezen. Maar de Steel HR biedt nog meer dan alleen gezondheidsinformatie. Met de bijbehorende Health Mate app kun je al je gegevens nog eens rustig bekijken en vergelijken. Je kunt ook je stappendoel instellen en op het scherm van het horloge kun je zien hoeveel procent van je doel je al hebt behaald. En alsof dat nog niet genoeg is, mis je met de Steel HR nooit meer een belangrijk bericht. Het horloge geeft meldingen van inkomende oproepen, e-mails en appjes, zodat je altijd op de hoogte bent, zelfs als je telefoon niet binnen handbereik is. Let op: er wordt geen thuislader meegeleverd, dus als je het horloge wilt opladen via het stopcontact, vergeet dan niet om een thuislader bij te bestellen.

Pluspunten
  • Met de ingebouwde hartslagsensor meet je je hartslag via je pols. Het horloge berekent het aantal calorieën dat je verbrandt, zodat je je voeding hierop kunt afstemmen. Het hybride horloge geeft notificaties weer door middel van een lichte trilling en een melding op je scherm.

Minpunten
  • Je kunt de camera van je smartphone niet bedienen met het hybride horloge. Het horloge heeft een relatief kleine horlogekast met een diameter van 36,3 mm.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings Steel HR Zilver/Zwart 36 mm

Om erachter te komen of de Withings Steel HR Zilver/Zwart 36 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Steel HR Zilver/Zwart 36 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Steel HR Zilver/Zwart 36 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals