Withings Steel HR Zilver/Zwart 40 mm Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Withings Steel HR Zilver/Zwart 40 mm. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Withings Steel HR Zilver/Zwart 40 mm.

Specificaties Withings Steel HR Zilver/Zwart 40 mm

Merk

Withings

Fabrikantcode

HWA03-40BLACK-ALL-IN

Omschrijving van de Withings Steel HR Zilver/Zwart 40 mm

Met de Withings Steel HR blijf je niet alleen stijlvol, maar ook gezond. Dit elegante, analoge horloge is uitgerust met slimme functies die je helpen bij het monitoren van je gezondheid. Het horloge meet niet alleen de hoeveelheid calorieën die je verbrandt en de afstand die je dagelijks aflegt, maar geeft je ook inzicht in je hartslag. Deze waardevolle informatie wordt weergegeven op het kleine schermpje boven de analoge wijzers. Met de bijbehorende Health Mate app kun je alle gegevens rustig bekijken en vergelijken, zodat je een duidelijk beeld krijgt van je goede en slechte dagen. Daarnaast kun je in de app ook je stappendoel instellen, zodat je altijd weet hoeveel procent van je stappen je al hebt gezet. En alsof dat nog niet genoeg is, mis je nooit meer belangrijke berichten. De Steel HR geeft je namelijk notificaties van inkomende oproepen, e-mails en appjes, zodat je altijd op de hoogte bent. Let op: bij de aanschaf van de Steel HR wordt geen thuislader meegeleverd. Wil je het horloge opladen via het stopcontact? Bestel dan apart een thuislader mee. Zo kun je altijd zorgeloos genieten van alle slimme functies en blijf je op de hoogte van je gezondheid en berichten, terwijl je er ook nog eens modieus uitziet.

Pluspunten
  • Met de geïntegreerde hartslagsensor meet je je hartslag via je pols. Het horloge registreert hoeveel calorieën je verbrandt, zodat je je voedsel hierop kunt afstemmen. Het hybride horloge geeft meldingen weer door middel van een lichte trilling en een bericht op je scherm.

Minpunten
  • Het is onmogelijk om de camera van je smartphone te bedienen met het hybride horloge. De horlogekast heeft een relatief kleine diameter van 36,3 mm.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Withings Steel HR Zilver/Zwart 40 mm

Om erachter te komen of de Withings Steel HR Zilver/Zwart 40 mm ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Steel HR Zilver/Zwart 40 mm is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Withings Steel HR Zilver/Zwart 40 mm koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals