1. blackfriday
  2. Xplora X5 Play Blauw

Xplora X5 Play Blauw Black Friday deal

5/5

Ontdek welke Black Friday deal er is voor de Xplora X5 Play Blauw. Koop nu met kortingen tot wel 70%, dat is nog eens een goeie deal voor de Xplora X5 Play Blauw.

Specificaties Xplora X5 Play Blauw

Merk

Xplora

Fabrikantcode

X5P-NA-SF-BLUE

Omschrijving van de Xplora X5 Play Blauw

Houd je kind gemotiveerd en in beweging met de Xplora X5 Play Blauw. Elke 1000 stappen verdienen ze 1 Xplora munt, die ze kunnen besteden in de Xplora Goplay store. Daar vinden ze een breed scala aan speelgoed en gadgets om uit te kiezen. Bovendien blijf je altijd in contact met je kind, want je kunt bellen en gebeld worden met deze slimme horloge. Je hebt alleen een simkaart nodig die je zelf moet aanschaffen. Met de ingebouwde gps-sensor weet je altijd waar je kind is. Daarnaast kun je veilige zones instellen en krijg je een melding wanneer je kind die zone verlaat. Laat je kind zijn of haar avonturen vastleggen met de 2 megapixel camera, waarmee ze foto's en video's kunnen maken. De Xplora X5 Play is zelfs waterdicht, dus je kind kan het horloge gewoon omhouden tijdens watergevechten. Dit kinder smartwatch is geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar. Houd er rekening mee dat je een simkaart moet aanschaffen met onbeperkte belminuten en ongeveer 150 MB data per maand. Ook wordt er geen adapter meegeleverd, dus als je het horloge via het stopcontact wilt opladen, moet je hier zelf voor zorgen.

Pluspunten
  • Dankzij de belfunctie blijf je in contact met je kind. Stel virtuele grenzen in met geo fencing en krijg een melding als je kind deze overschrijdt. Je kind maakt selfies tijdens zijn of haar avonturen met de ingebouwde camera.

Minpunten
  • Let op: om het horloge te kunnen gebruiken, moet je zelf een simkaart kopen.

Veelgestelde vragen over de Black Friday deal voor de Xplora X5 Play Blauw

Om erachter te komen of de Xplora X5 Play Blauw ook een flinke korting heeft tijdens de Black Friday dagen, klik op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Xplora X5 Play Blauw is te koop via de betrouwbare webshop waarnaar je wordt doorverwezen als je klikt op de button ‘Bekijk de prijs’.

De Xplora X5 Play Blauw koop je met de Black Friday dagen met korting, het product is dezelfde als op de andere dagen.

Ontdek meer Black Friday deals